Näköpiiri: Topcon Healthcare ja Velikuusamo Oy vahvistavat yhteistyötään

Teksti: Topcon Healthcare

Globaali optisten laitteiden ja ohjelmistojen valmistaja Topcon Healthcare sekä optisen alan tukkumyyjä ja maahantuoja Velikuusamo Oy vahvistavat yhteistyötään Suomen markkinoilla. Tiiviin yhteistyön tavoitteena on tarjota kokonaisvaltaisempia ratkaisuja ja entistä tasokkaampia palvelukokemuksia silmäalan ammattilaisille.

Topconin kokonaisvaltaisten ratkaisujen tarjontaa edistetään vahvistamalla Topcon Healthcaren silmäntutkimuslaitteiden ja -ohjelmistojen myyntiä Suomessa. Näin pystymme tarjoamaan entistä kattavammat ratkaisut tukemaan ja tehostamaan optisen alan asiantuntijoiden päivittäistä työskentelyä.

Yhteistyöllämme tulemme entisestään vahvistamaan VeliKuusamo Oy:n laajan huoltopalvelun palveluita sekä kehittämään Topcon Healthcaren globaalia markkinajohtajuutta ja asiantuntijuutta.

Velikuusamo Oy:n laajan kotimaisen markkinaosaamisen ansiosta pystymme tarjoamaan entistä kattavampia koulutuksia kaikkiin tarpeisiin, aina tuotekohtaisista koulutuksista silmäalan laajempiin teemoihin. Topcon Healthcare University on kansainvälinen verkossa toimiva koulutusympäristö, joka tarjoaa laajat ja jatkuvasti kehittyvät koulutuskokonaisuudet silmäalan ammattilaisille. Tämän lisäksi tarjoamme henkilökohtaista palvelua ja räätälöityjä koulutusratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Koulutuksien lisäksi tulemme panostamaan huoltopalveluumme, joka palvelee asiakkaitamme ammattitaidolla maanlaajuisesti. 

Lisätietoja:   

Topcon-myynti:
Topcon Healthcare
Katja Lehtinen 040 169 7624  
Kimmo Wuotila 040 524 6757 

Topcon-myynti ja huolto: 
Velikuusamo Oy
Veli Kuusamo 040 586 4951  
Ari Pirinen 040 358 8330