Essilor lanseeraa Eyezen Kids -linssin: suunniteltu lasten tavalle katsella maailmaa

Nyt myös lapset voivat nauttia Eyezen-yksiteholinssien hyödyistä. Hyvä näkökyky on tärkeää lapsen kasvulle ja kehitykselle, sillä lapsi ottaa valtavasti uutta informaatiota vastaan silmiensä kautta sekä kotona että koulussa. Sen vuoksi on tärkeää varmistaa, että lapsi käyttää silmälasilinssejä, jotka vastaavat hänen tarpeitaan.

Eyezen Kids on uuden sukupolven yksiteholinssi, joka on suunniteltu erityisesti 6–12-vuotiaille lapsille. Linssin DualOptim™-teknologia mahdollistaa omat optimoidut alueet lähi- ja kaukonäölle, mikä laajentaa lapsen näkökenttää. DualOptim™ Kids -teknologia huomioi lasten erityispiirteet, kuten kasvojen muodon, katsomisetäisyyden ja katseen suunnat, joiden perusteella linssi optimoidaan vastaamaan lasten näkemisen tarpeita. Lapsethan eivät ole samanlaisia kuin aikuiset ja siksi he tarvitsevat erilaiset linssit.

Eyezen Kids on uuden sukupolven yksiteholinssi.

Yleisesti ottaen jokapäiväinen elämämme näyttää tänään hyvin erilaiselta kuin esimerkiksi 10 vuotta sitten. Valtaosa arjen toiminnoista voidaan suorittaa enemmän tai vähemmän digitaalisesti: läksyt, palaverit, ruoan tilaaminen. Suoratoistopalvelut, kirjat, Facetime-puhelu kaverille, kotijooga. Instagram. Shoppailu. Arkemme on muuttunut; meillä on uudet näkemisen tarpeet ja perinteiset yksiteholinssit eivät enää vastaa niihin.

Sen vuoksi Essilor kehitti Eyezen-linssit. Innovatiiviset Eyezen-linssit helpottavat digitaalisten näyttöjen edessä paljon aikaa viettävien ihmisten arkea lisäämällä näkömukavuutta. Eyezen-linsseissä on käytetty viimeisintä yksiteholinssien teknologiaa ja ne on suunniteltu helpottamaan jokapäiväistä elämää. Eyezen-linssit parantavat näkökykyä merkittävästi ja suojaavat silmiä haitalliselta valolta. Samalla silmien rasitus ja niska- ja hartiaseudun kivut vähenevät. Eyezen-linssit kuuluvat Essilorin uusimman sukupolven yksiteholinsseihin.

Yksiteholinssien käyttäjille suunniteltu Eyezen-mallisto sisältää:

  • Eyezen Kids on uusi, erityisesti 6-12-vuotiaille suunniteltu yksiteholinssi, joka tarjoaa näkömukavuutta ja suojaa joka päivä. DualOptim™-teknologian ansiosta Eyezen® Kids -linssien näköalue on laajempi ja näin ollen linssi on lapselle miellyttävämpi kuin perinteinen yksiteholinssi.
  • Eyezen Start on premium-yksiteholinssi, joka sopii useimmille yksiteholinssien käyttäjille. Linssissä on DualOptim™-teknologia, eli kaksi referenssipistettä, minkä ansiosta tarkan näön alue on laajempi kuin tavallisessa yksiteholinssissä. Näillä linsseillä näkee terävästi ja miellyttävästi kaikille etäisyyksille.
  • Eyezen Boost -linsseissä on Eyezen Focus -teknologia, joka tukee lähinäön aluetta käyttäjillä, joiden silmät rasittuvat helposti. Eyezen Focus on saatavana käyttäjän lähinäköä tukevalla 0.4, 0.6, 0.85 tai 1.1 D:n lähituella. 1.1 D:n lähituki hyödyttää erityisesti niitä käyttäjiä, jotka valmistautuvat siirtymään Eyezen-yksiteholinsseistä Varilux-moniteholinsseihin.

Uusien Eyezen Kids -linssien myötä kaikenikäisille yksiteholinssien käyttäjille löytyy nyt sopiva Eyezen-linssi. Eyezen-linssit ovat laadukkaat yksiteholinssit, jotka soveltuvat monenlaisille käyttäjille, jotka eivät ole vielä saavuttaneet aikuisnäköä, minkä jälkeen he voivat siirtyä Varilux-linssien käyttäjiksi.
Jos haluat kuulla lisää Eyezen-linsseistä ja niiden hyödyistä liiketoiminnallesi, ota yhteys omaan Essilor-yhteyshenkilöösi.