Näe-lehden mainosmuodot

Pop-up-mainospaketti

Pop-up ponnahdusikkunamainokset tulevat näkyviin siirtyessä artikkelista toiseen. Mainos on esillä n. 2 kk (seuraavaan lehden ilmestymiseen asti). Mainoksia pyöritetään tasapuolisesti satunnaisessa järjestyksessä. Mainostaja voi toimittaa myös mainokseksi upotettavan videoaineiston (Vimeo).

Ostaessasi pop-up mainoksen saat lehteen myös kiinteän sivusuurtaulubannerin, joka näkyy lehdessä yhden artikkelin yhteydessä takeover-bannerin alapuolella. Voit halutessasi valita teemaosion, johon mainos sijoitetaan, mutta lehden toimitus valitsee, minkä artikkelin yhteyteen mainos sijoitetaan*. Mainos on esillä n. 2 kk (seuraavaan lehden ilmestymiseen asti).

*Mainostaminen tietyn artikkelin yhteydessä on mahdollista 625 € lisämaksusta, kysy lisää ilmoitusmyynnistä.

Hinta: 1 250 €

Takeover-mainospaketti

Takeover-mainospaketti on lehden näkyvin mainosmuoto. Paketti sisältää pop-up-mainoksen, joka näkyy kaikille lehden etusivun avanneille sekä kiinteän sivusuurtaulubannerin, joka näkyy kaikissa kyseisen numeron artikkeleissa. Takeover-mainospaikkoja myydään vain 1 / numero, mainokset ovat esillä n. 2 kk (seuraavaan lehden ilmestymiseen asti).

Hinta: 2 500 €

Advertoriaali

Advertoriaali eli mainostajan artikkeli on toimitukselliseen tapaan tehty informatiivinen mainos, joka on sijoitettu muun lehden sisällön oheen. Se voi olla esimerkiksi tutkimustuloksia tai tuoteuutuuksia esittelevä artikkeli. Mainostaja vastaa mainosartikkelin sisällön tuottamisesta, Näe-lehden toimitus tarkistaa ja hyväksyy advertoriaalin ennen julkaisua. Advertoriaali sisältää pääkuvan sekä halutun teksti- ja kuvasisällön.

Hinta: 2 100 €

Hinnat alv. 0 %. Hinnat edellyttävät valmista ilmoitusaineistoa. Arvonlisävero lisätään nettohintaan. Laista, asetuksista tai viranomaisten toimenpiteistä aiheutuvat muutokset muuttavat hintoja vastaavasti määräysten voimaantulohetkestä lukien. Alennukset: NÄE ry:n jäsenet -35 %. Mediatoimistot -15 %. Maksuehto: 14 päivää.

Ilmoitusmyynti

Ilmoitusmyynti
Maria Ahoranta
myyntiryhmäpäällikkö, Saarsalo Oy
044 24 33 519
maria.ahoranta@saarsalo.fi

Aineistojen toimitukset sähköpostilla osoitteeseen aineistot@saarsalo.fi


Aineisto-ohjeet

Aineiston toimitus

Aineistojen toimitukset sähköpostilla osoitteeseen aineistot@saarsalo.fi

Jos tarvitset apua ilmoituksen teossa, ota ilmoitusmyyntiin yhteyttä hyvissä ajoin ennen aineistopäivää. Aineiston valmistuksen kustannuksista keskustelemme aina tapauskohtaisesti.

Maksuliikenne

Maksun saaja: Näkeminen ja silmäterveys NÄE ry
Y-tunnus: 0202285-2
Pankkiyhteys ja verkkolaskuosoite: FI9756800020353203
Operaattori: Osuuspankki (OKOYFIHH)
Aineistomuoto: Finvoice

Ilmoitusten peruuttaminen

Peruutukset on tehtävä viimeistään 4 viikkoa ennen lehden ilmestymispäivää. Määräajan jälkeen tapahtuvista peruutuksista veloitamme 50 % ilmoituksen hinnasta.

Muutokset mahdollisia, NÄE ry pidättää oikeuden muutoksiin.