Näytteilleasettajat

Näe2019 järjestetään Helsingin Messukeskuksen Siivessä 12.–13.1.2019. Koulutus kerää yhteen näkemisen ja silmäterveyden ammattilaiset tarjoten näille kahden päivän kattavan koulutuspaketin. Osallistujia on viime vuosina ollut yli 500.

Koulutustapahtuman yhteydessä toimii jälleen suosittu ammattilaisnäyttely, joka kokoaa yhteen alan uutuudet. Näyttely sijaitsee Valo-alueella (ent. Talvipuutarha), luentosalien läheisyydessä. Tänä vuonna näyttelystä voi nauttia perjantaina illalla (kutsuvieraat klo 19–21) ja lauantaina (klo 10–18).
Näyttelyalue

Ammattilaisnäyttely rakentuu upealle Valo-alueelle, jossa järjestelyt toimivat erinomaisesti. Tutustu alla olevista linkeistä alueen karttaan ja osastopaketteihin.

Näyttelyalueen kartta

Katso osastomallit

Ehdot ja hinnat

Näyttelyhinnat sisältävät osastopaketin. NÄE ry:n jäsenille hinta on vain 220 €/m² (alv 0 %).

Osallistumisehdot- ja hinnat

Workshop tai muu lisänäkyvyys?

Haluatko yrityksellesi lisää näkyvyyttä? Ole yhteydessä Jaanaan. Räätälöidään yrityksellesi paras mahdollinen näkyvyys luentosalissa, näyttelualueella, viinibaarissa – jossain muualla?

Näe2019-tapahtumassa on jälleen mahdollista järjestää toivottuja workshop-pienryhmäkoulutuksia. Intensiivikoulutus on mitoitettu noin 15 osallistujalle, ja sen voi järjestää esimerkiksi omalla näyttelyständillä.

Nyt voit pitää myös 30 minuutin miniluennon pääluentosalin viereisessä Siipi-tilassa. Miniluennot on aikataulutettu pääsalin luentojen tauoille, ja ne on tarkoitettu workshopeja laajemmalle yleisölle.

Workshopeihin ja miniluennoille tulee ilmoittautua ennakkoon, ja osallistujat saavat molemmista myös koulutuspisteitä. Workshopit ja miniluennot on tarkoitettu vain koulutuspaketin ostaneille, ja niiden järjestäjillä tulee olla lunastettu näyttelypaikka.

Tapahtumapaikka/pysäköinti

Messukeskus sijaitsee Helsingin Pasilassa, erinomaisten liikenneyhteyksien keskellä. Läheinen Pasilan asema on 300 metrin kävelymatkan päässä Messukeskuksesta. Tarkemmat tulo- ja pysäköintiohjeet

Messukeskus on uudistanut pysäköintinsä 1.1.2019 ja siirtynyt EuroParkin puomittomaan Autopay-pysäköintijärjestelmään. Muutoksen myötä pysäköintialueiden puomit ja paperiset pysäköintilipukkeet poistuvat. Tutustu uusiin pysäköinti- ja maksuvaihtoehtoihin 

Huom. Voit ostaa osastosi henkilökunnalle / itsellesi pysäköinnin ennakkoon Autopayn nettisivuilla osoitteessa https://messuparkki.autopay.fi.Ostoksen jälkeen saat pysäköinteihin oikeuttavat koodit, jotka voit jakaa osastosi henkilökunnalle ja jolla henkilökuntasi voi lunastaa maksuttoman pysäköinnin Messukeskuksen maksuautomaatilla. Ostetut koodit aktivoidaan osoitteessa https://messuparkki.autopay.fi/activate/

Huomioithan, että Messukeskuksen kassat ja Messutoimisto eivät 1.1.2019 alkaen enää myy pysäköintikortteja vaan käytössä ovat ainoastaan EuroParkin osto- ja maksutapavaihtoehdot.

Voit ostaa parkkilipun tapahtuman ajaksi ennakkoon osoitteesta
messuparkki.autopay.fi/preorder

Osastovaraukset ja lisätietoja:

Jaana Kaidesoja
Projektikoordinaattori, Näkemisen ja silmäterveyden toimiala (NÄE ry)

029 3000 903 tai 050 437 4102
jaana.kaidesoja(a)naery.fi

Koulutustapahtuma on järjestetty yhteistyössä Suomen Piilolasiseuran ja Suomen Työnäköseuran kanssa.