Ohjelma

Näe2019-päivillä avataan alan parhaita käytäntöjä

Näe2019-tapahtuma tarjoaa uusinta tietoa kaikille näkemisen ja silmäterveyden ammattilaisille. Tämän vuoden teemana ovat optometrian parhaat käytännöt. Koulutuksen luennot jakaantuvat viiteen pääsessioon: 1) näöntutkimuskäytäntöihin, 2) silmänpohjankuvantamiseen, 3) toiminnalliseen näköön ja kuiviin silmiin, 4) silmälasien määritykseen ja 5) silmäsairauksien seurantaan.

Näe2019-päivillä järjestetään ensimmäistä kertaa Tulevaisuusfoorumi, jossa luodaan nimen mukaisesti katsaus näöntutkimuksen ja silmätautien hoidon tulevaisuuteen. Lisäksi Suomen Työnäköseura mm. esittelee, miten silmien rasittumista ehkäistään hyvällä ergonomialla ja työn tauottamisella. Suomen piilolasiseuran luennoilla nähdään Cooper Visionin ja Alconin asiaa piilolinsseistä.

Luentojen rinnalla Näe2019-tapahtumassa toimii lauantaina kattava ammattilaisnäyttely, jossa voi vierailla tauoilla.
Näe2019-tapahtumassa on myös jälleen mahdollista osallistua workshopeihin eli pienryhmäkoulutuksiin sekä ensimmäistä kertaa myös miniluennoille.

Tutustu koulutuspäivien ohjelmaan
Lataa tiivistetty ohjelma PDF-muodossa

Lue lisää workshopeista ja miniluennoista

Tutustu tapahtuman puhujiin

Muista hakea täydennyskoulutuspisteesi

Optometriapäivillä 2019 tienatut täydennyskoulutuspisteet haetaan itse. Keräät pisteet talteen kirjautumalla OEN:n valvomaan täydennyskoulutusrekisteriin. Jos olit läsnä kaikilla luennoilla, niin maksimipistemäärä viikonlopun tapahtumasta on 9 pistettä.

Tarvitset pisteiden hakemiseen liitetiedoston koulutukseen liittyen. Lataa siihen koulutusohjeman PDF-tiedosto (julkaistaan syksyn aikana) .

Koulutustapahtuma järjestetään yhteistyössä Suomen Piilolasiseuran ja Suomen Työnäköseuran kanssa.