EAOO Helsinki2021 – EAOO Annual Conference

Näkemisen ammattilaiset ympäri Euroopan kokoontuvat ensi vuonna Helsingissä

Euroopan Optometrian Akatemia (EAOO) järjestää vuosittaisen kansainvälisen konferenssinsa 23.–25.4.2021 Helsingissä. Ensi kertaa Suomessa järjestettävään tapahtumaan odotetaan jopa 500 näkemisen ja silmäterveysalan ammattilaista EU:n alueelta.

Tapahtuman pääteemana on optometrian ja optikkojen tulevaisuus. Luvassa on kiinnostavia puhujia ja entistä kattavampi ohjelmatarjonta kaikille alan ammattilaisille.

NÄE ry vastaa jo täydessä vauhdissa olevista Helsinki2021-tapahtuman järjestelyistä. Perinteiset Näe-koulutuspäivät siirtyvät myös suurtapahtuman yhteyteen, eli ensi vuoden tammikuussa ei järjestetä koulutusta.

Vuonna 2009 perustettu EAOO on alan tutkimuksen ja koulutuksen kattoyhteisö Euroopan unionin alueella. Sen tehtävä on edistää optometrian ja optisen alan yhteisen äänen kuuluvuutta, kehittää ja tukea alaa tieteellisen tutkimuksen lähtökohdista sekä edistää optometristien, optikkojen sekä muiden näkemisen ja silmäterveyden parissa työskentelevien ammattilaisten osaamista ja ammattitaidon jatkuvaa kehitystä Euroopan alueella.

 

**Päivitämme sivuston tietoja parhaillaan**

EAOO Helsinki2021 tapahtumasivusto on avattu! Klikkaa itsesi sivustolle tästä

 

Järjestäjä: Näkeminen ja silmäterveys NÄE ry

Järjestäjän kotisivu: https://naery.fi/

Tapahtuman kotisivu: https://e.eventos.fi/events/naery/helsinki-2021

Koulutusmuoto: luento,pienryhma,workshop,verkko