Helsinki2020 – EAOO Annual Conference

15.05.2020 - 17.05.2020

Näkemisen ammattilaiset ympäri Euroopan kokoontuvat ensi vuonna Helsingissä

Euroopan Optometrian Akatemia (EAOO) järjestää vuosittaisen kansainvälisen konferenssinsa 15.–17.5.2020 Helsingissä. Ensi kertaa Suomessa järjestettävään tapahtumaan odotetaan jopa 500 näkemisen ja silmäterveysalan ammattilaista EU:n alueelta.

Tapahtuman pääteemana on optometrian ja optikkojen tulevaisuus. Luvassa on kiinnostavia puhujia ja entistä kattavampi ohjelmatarjonta kaikille alan ammattilaisille.

NÄE ry vastaa jo täydessä vauhdissa olevista Helsinki2020-tapahtuman järjestelyistä. Perinteiset Näe-koulutuspäivät siirtyvät myös suurtapahtuman yhteyteen, eli ensi vuoden tammikuussa ei järjestetä koulutusta.

Vuonna 2009 perustettu EAOO on alan tutkimuksen ja koulutuksen kattoyhteisö Euroopan unionin alueella. Sen tehtävä on edistää optometrian ja optisen alan yhteisen äänen kuuluvuutta, kehittää ja tukea alaa tieteellisen tutkimuksen lähtökohdista sekä edistää optometristien, optikkojen sekä muiden näkemisen ja silmäterveyden parissa työskentelevien ammattilaisten osaamista ja ammattitaidon jatkuvaa kehitystä Euroopan alueella.

EAOO Helsinki2020 tapahtumasivusto on avattu! Klikkaa itsesi sivustolle tästä

Ilmoittautuminen on avattu! Ilmoittaudu vaikka heti!

Järjestäjä: Näkemisen ja silmäterveyden toimiala NÄE ry

Järjestäjän kotisivu: www.naery.fi

Tapahtuman kotisivu: https://e.eventos.fi/events/naery/helsinki-2020/home

Katuosoite: Eteläranta 10

Postinumero: 00130

Postitoimipaikka: Helsinki

Koulutusmuoto: luento,pienryhma,workshop,verkko