NÄE INSIGHTS: Topcon Healthcare

Tervetuloa NÄE Insights -virtuaalikoulutukseen! NÄE Insights tuo tietoosi optisen alan johtavat uutuustuotteet, -palvelut ja –teknologiat.

NÄE Insights esittelee Topcon Healthcaren uutuudet: Topcon Henson9000 perimetrin ja Topcon SOLOS täysautomaattisen linssimittarin. Maksuton koulutus järjestetään keskiviikkona 11.1.2023 klo 8.30–9.00 verkossa. Järjestäjänä ovat Näkeminen ja silmäterveys NÄE ry yhteistyössä Topcon Healthcaren kanssa.

Topcon-yhtiö on globaali johtaja teknologioissa, joiden tarkoitus on keskittyä keskeisiin yhteiskunnallisiin haasteisiin terveydenhuollon, maatalouden ja infrastruktuurin aloilla. Topcon keskittyy optiikan, kartoittamisen ja ohjauksen ratkaisuihin käyttämällä näiden alojen johtavaa digitaalista teknologiaa.

Topcon Healthcare on Topcon-yhtiön silmäterveyden brändi ja tavoitteenamme on tarjota terveydenhuollon ammattilaisille älykkäitä, arvoa tuottavia ja tehokkaita teknologiaratkaisuja hoidon ja palvelun kehittämiseksi. Topcon Healthcare pysyy jatkuvasti kehittyvän terveydenhuoltoalan aallonharjalla ja tarjoaa uusimmat kokonaisvaltaiset ratkaisut, joihin kuuluvat multimodaaliset kuvantamislaitteet, eri valmistajien laitteisiin sopivat datankäsittelyratkaisut sekä uraauurtava etälääketiedeteknologia. Topcon Healthcaren tavoitteena on kokonaisvaltainen lähestymistapa silmäterveyden ratkaisuihin.

Kouluttajana toimii Topcon Healthcaren Country Manager ja optikko Katja Lehtinen.

Tapahtuman alkuperäinen päivämäärä 30.11.2022 ja tapahtuma siirtynyt pidettäväksi 11.1.2023.

Ilmoittaudu tästä.

Järjestäjä: Näkeminen ja silmäterveys NÄE ry & Topcon Healthcare

Hinta: Maksuton €

Koulutusmuoto: verkko