Suomen Yrittäjät: Liikkeelle digimarkkinoinnissa

Digitaalinen mainonta on tehokas ja nopea keino saada yritykselle uusia asiakkaita. Mutta miten ja mistä lähteä liikkeelle juuri pk-yrittäjän näkökulmasta?

Webinaarissa pureudutaan digimainonnan aloittamiseen. Saat konkreettisia oppeja ja pääset pohtimaan muun muassa mitkä ovat tavoitteesi, miten tai mistä luova toteutus saadaan, mitkä mediat kannattaa ottaa käyttöön ja kuinka budjetti vaikuttaa kokonaisuuteen. Saat myös hyviä vinkkejä siihen, mihin kannattaa kiinnittää huomiota, kun päätät ostaa medioita.

Kouluttajana asiakkuusvastaava ja digispesialisti Heidi Kurppa, Sanoma
Heidi Kurppa innostuu ihmisistä ja ongelmanratkaisusta. Heidi heittäytyy, ideoi ja tuo näkökulmia boksin ulkopuolelta. Laulutaidottomana hän teki ja esitti asiakkaalle laulun, joka mursi jään. Jään murtaminen ei kuitenkaan riitä, jos tuloksia ei näy. Mainonnan mittaaminen on vähintään yhtä tärkeää kuin ideat ja toteutus. Kun kaikki palaset ovat kohdallaan, syntyy timantteja!

Webinaari järjestetään Suomen Yrittäjien ja Sanoma Median yhteistyönä ja se on avoin ja maksuton kaikille kiinnostuneille.

Järjestäjä: Suomen Yrittäjät ja Sanoma Media

Järjestäjän kotisivu: www.yrittajat.fi

Tapahtuman kotisivu: https://www.yrittajat.fi/tapahtumat/liikkeelle-digimarkkinoinnissa/

Koulutusmuoto: verkko