Suomen Yrittäjät: YEL-vakuutus ja yrittäjän eläketurva

Yrittäjänä huolehdit pakollisesta eläketurvastasi itse. YEL-vakuutus on yrittäjän eläketurvan sekä kaiken muun sosiaaliturvan perusta.

Tässä koulutuksessa käydään läpi perusasioista YEL-vakuutuksesta sekä yrittäjän eläketurvasta. Opit mm. miten vakuutustasoon voi vaikuttaa, ja kuinka se vaikuttaa erilaisiin etuuksiin. Lisäksi kuulet YEL-vakuutukseen 1.1.2023 alkaen tulevista muutoksista.

Koulutus on maksuton ja avoin kaikille yrittäjille. Se toteutetaan Suomen Yrittäjien ja Yrittäjän Talousapu -palvelun yhteistyönä.

Yrittäjän talousapu -palvelu tarjoaa yrittäjille luottamuksellista ja maksutonta neuvontaa talousvaikeuksissa ja niiden ennaltaehkäisyssä. Numerosta 0295 024 880 tavoitat yrityksen talouden asiantuntijan ja saat konkreettisia ohjeita, mitä tehdä seuraavaksi. Tutustu palveluun www.yrittäjäntalousapu.fi ja ota yhteyttä matalalla kynnyksellä.

Kouluttajana työmarkkina-asioiden päällikkö Harri Hellstén, Suomen Yrittäjät
Harri Hellstén on toiminut Suomen Yrittäjissä juristina yli 10 vuoden ajan neuvoen ja kouluttaen yrittäjiä heidän sosiaaliturvassaan sekä pyrkien vaikuttamaan siihen, että yrittäjilläkin olisi oikeus toimeentulon turvan, kun elämä yllättää.

Järjestäjä: Suomen Yrittäjät

Järjestäjän kotisivu: www.yrittajat.fi

Tapahtuman kotisivu: https://www.yrittajat.fi/tapahtumat/yel-vakuutus-ja-yrittajan-elaketurva-2/

Hinta: Maksuton €

Koulutusmuoto: verkko