Aikaansaava terveydenhuolto – Enemmän terveyttä innovaatioilla -seminaari 4.9.2024

Helsingissä järjestettävä Aikaansaava terveydenhuolto – Enemmän terveyttä innovaatioilla -seminaari 4.9.2024 tarjoaa ratkaisuja suomalaisten terveyden ja hyvinvoinnin vahvistamiseksi. Seminaarin yhteydessä julkaistaan myös Enemmän terveyttä – mikä kannustaa toimintakyvyn ylläpitoon? -tutkimus.

Erikoiskaupan liitto ETU ry:n ETU Terveysalat, johon myös NÄE ry kuuluu, haluaa tuoda uusia ratkaisuja suomalaisten terveyden ja hyvinvoinnin vahvistamiseksi. Ennakoivalla ja ennaltaehkäisevällä hoidolla sekä uuden terveysteknologian avulla saadaan myös lisää kustannustehokkuutta terveydenhoitoon. Näistä teemoista keskustellaan Aikaansaava terveydenhuolto – Enemmän terveyttä innovaatioilla -seminaarissa Pörssitalolla Helsingissä 4.9.2024 klo 8.30-12.

”Suomalaisten silmäterveydenhuollossa on iso tehostamisen mahdollisuus. Kun Suomessa lähdetään käyttämään optometristien koko kapasiteetti ja silmäterveysteknologia, niin uskon sen olevan voittava yhtälö, millä voidaan taata kaikille suomalaisille kattavat ja oikea-aikaiset näönhuollon palvelut.
Tilaisuus tarjoaa loistavan moniammatillisen tulokulman tulevaisuuden terveydenhuollon ratkaisuihin”, sanoo Näkeminen ja silmäterveys NÄE ry:n toimitusjohtaja Panu Tast.

Samassa yhteydessä julkaistaan myös Enemmän terveyttä – mikä kannustaa toimintakyvyn ylläpitoon? -tutkimus, missä on tutkittu kattavasti muun muassa suomalaisten asenneilmastoa suhteessa optikkoliikkeessä tuotettuihin palveluihin.


Seminaari järjestetään yhteistyössä Hoiva&Terveys kanssa.