Jäsenedut ja -hinnat

Näkeminen ja silmäterveys NÄE ry on alan toimialajärjestö. Edustamme kattavasti optikko-, silmälääkäri- ja silmälaboratoriopalveluita tuottavia optikkoliikkeitä, alaa palvelevia valmistajia, maahantuojia, tukkukauppoja sekä henkilö- ja koulutusorganisaatioita. Vastaamme toimialan elinkeino-, terveys- ja koulutuspoliittisesta vaikuttamisesta ja autamme jäsenyrityksiä työelämään ja liiketoimintaan liittyvissä kysymyksissä. Tavoitteemme on, että yritykselläsi ja siellä toimivilla ammattihenkilöillä on kannustava toimintaympäristö ja mahdollisuus menestyä.

Pohdituttaako koronapandemia? Olemme keränneet yhteen koronaan liittyviä kysymyksiä ja vastauksia alan omalle koronasivustolle.

Muuta kysyttävää? Palvelemme puhelimitse klo 9-16. Muina aikoina voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen naery@naery.fi. Olethan rohkeasti yhteydessä – vastaamme kysymyksiisi mahdollisimman pian.

Liity jäseneksi

Tutustu jäsenetuihin ja -hintoihin

Miksi NÄE ry:n jäseneksi?

NÄE ry tekee merkittävää edunvalvontatyötä kaikkien alalla toimivien tahojen puolesta. Pyrimme vaikuttamaan aktiivisesti lainsäädäntöön ja viranomaiskäytäntöihin, jotta voimme edistää erikoiskaupan ja yksityisten terveydenhoitopalvelujen asemaa jäsentemme linjausten mukaisesti. Jäsenenä olet mukana turvaamassa alan, sen yritysten ja ammattilaisten, toiminnan edellytyksiä ja tulevaisuutta.

Tarjoamme yrityksille jäsenpalveluna täydennyskoulusta, yrityskohtaista neuvontaa ja tapahtumia. Kauttamme saat tietoa ja työkaluja liiketoiminnan kehittämiseen niin julkaisujen kuin esimerkiksi laskelmien muodossa. Ajankohtaiset uutiset ja tapahtumat löydät verkkosivuiltamme ja säännöllisesti ilmestyvistä uutis- ja jäsenkirjeistä. Saat kutsun myös NÄE ry:n Yammer-kanavalle, jossa järjestömme sisäisen viestintä ja keskustelu toimii matalalla kynnyksellä.

Jäsenenä saat lyömättömät verkostot Suomessa ja EU-tasolla. NÄE ry yhdistää optikkoliikkeet ja -ketjut, yksityiset silmäklinikat sekä niitä palvelevat valmistajat, maahantuojat ja tukkukaupat yhdeksi rintamaksi, jonka vaikuttavuus syntyy jokaisen jäsenen panoksesta. Tapahtumissamme, koulutuksissamme sekä some-kanavillamme sinä ja henkilökuntasi kohtaatte muita alan ihmisiä tehokkaammin ja monipuolisemmin kuin missään muualla.

Työelämäasioiden neuvontapalvelu

NÄE ry on Kaupan liiton ja Suomen Yrittäjien toimialajärjestö. Liittyessäsi meihin saat myös suurten valtakunnallisten järjestöjen, myös Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n, tuen. Autamme yrityksiä ratkomaan työsuhteisiin liittyviä kysymyksiä mm. työsuhde- ja franchising-asioissa yhdessä Suomen Yrittäjien ja Kaupan liiton asiantuntijoiden kanssa.

Jäsenetuihin kuuluvat myös lakisääteiset potilasasiamies sekä oma työnantajaliittymä henkilökuntaan kuuluvien optikoiden täydennyskouluttautumisen seuraamiseksi.

Monipuolinen koulutustarjonta

Täydennyskoulutus kuuluu jokaisen näkemisen ja silmäterveyden alalla työskentelevän ammatinkuvaan. NÄE ry:n jäsenenä et putoa kärryiltä, vaan pystyt päivittämään osaamistasi jatkuvasti. Saat tiedon kaikista alan koulutuksista ja tapahtumista ja pääset NÄE ry:n järjestämiin koulutuksiin -50 % jäsenhintaan. Myös Kaupan liiton ja Suomen Yrittäjien koulutuksiin olet tervetullut jäsenhintaan.

Kun tiedät, että tärkein tieto tulee luoksesi, pystyt rauhassa keskittymään oman liiketoimintasi kehittämiseen. Tarjoamme myös yrityksellesi suorat sillat tavoittaa päättäjiä, niin paikallisella, maakunnallisella kuin valtakunnallisellakin tasolla, kun sinulla on asiaa

Ketkä voivat liittyä jäseniksi?

NÄE ry:n varsinaiseksi jäseneksi voi päästä optisen alan kauppaa harjoittava, näönhuoltopalveluita, silmäterveyden tai silmäkirurgian palveluita tuottava yritys tai ammatinharjoittaja.

Jos toimit ketjun sopimusyrittäjänä, voit varsinaisen jäsenyyden sijaan valita myös suppeamman ketjujäsenyyden. Silloin käytössäsi on optikkotoimintaan- ja alan kehitykseen liittyvä sisältö verkkopalvelustamme, -50% alennus tapahtumista, pääsy Kaupan liiton ja Suomen Yrittäjien koulutuksiin, lakisääteinen potilasasiamies sekä työnantajaliittymä henkilökuntaan kuuluvien optikoiden täydennyskouluttautumisen seuraamiseksi.

NÄE ry:n yhteistyöjäseneksi voi päästä optisen alan koulutusta antava tai osaamista kehittävä yhteisö sekä toimialan ammattihenkilö.

Jäsenhinnat

NÄE 2021 jäsenmaksutalukko

Liity NÄE ry:n jäseneksi

Tule mukaan alan eturivipaikalle! Siirry jäsenhakemuslomakkeelle.