Jäsenedut ja -hinnat

Näkeminen ja silmäterveys NÄE ry on alan toimialajärjestö. Edustamme kattavasti optikko-, silmälääkäri- ja silmälaboratoriopalveluita tuottavia optikkoliikkeitä, alaa palvelevia valmistajia, maahantuojia, tukkukauppoja sekä henkilö- ja koulutusorganisaatioita. Vastaamme toimialan elinkeino-, terveys- ja koulutuspoliittisesta vaikuttamisesta ja autamme jäsenyrityksiä työelämään ja liiketoimintaan liittyvissä kysymyksissä. Tavoitteemme on, että yritykselläsi ja siellä toimivilla ammattihenkilöillä on kannustava toimintaympäristö ja mahdollisuus menestyä.

Siirry suoraan jäsenhakemuslomakkeelle

Miksi NÄE ry:n jäseneksi?

Jäsenenä olet mukana turvaamassa alan, sen yritysten ja ammattilaisten, toiminnan edellytyksiä ja tulevaisuutta. NÄE ry tekee merkittävää edunvalvontatyötä kaikkien alalla toimivien tahojen puolesta. Pyrimme vaikuttamaan aktiivisesti lainsäädäntöön ja viranomaiskäytäntöihin, jotta voimme edistää erikoiskaupan ja yksityisten terveydenhoitopalvelujen asemaa jäsentemme linjausten mukaisesti.

Jäsenetuihin kuuluvat silmäterveyspalvelut.fi -palveluntuottajan vuosimaksu, lakisääteinen potilasasiamies sekä oma työnantajaliittymä henkilökuntaan kuuluvien optikoiden täydennyskouluttautumisen seuraamiseksi.

Tarjoamme yrityksille jäsenpalveluna täydennyskoulusta, yrityskohtaista neuvontaa ja tapahtumia. Kauttamme saat tietoa ja työkaluja liiketoiminnan kehittämiseen niin julkaisujen kuin esimerkiksi laskelmien muodossa. Ajankohtaiset uutiset ja tapahtumat löydät verkkosivuiltamme ja säännöllisesti ilmestyvistä uutis- ja jäsenkirjeistä.

Jäsenenä saat lisäksi lyömättömät verkostot Suomessa ja EU-tasolla. NÄE ry yhdistää optikkoliikkeet ja -ketjut, yksityiset silmäklinikat sekä niitä palvelevat valmistajat, maahantuojat ja tukkukaupat yhdeksi rintamaksi, jonka vaikuttavuus syntyy jokaisen jäsenen panoksesta. Tapahtumissamme, koulutuksissamme sekä some-kanavillamme sinä ja henkilökuntasi kohtaatte muita alan ihmisiä tehokkaammin ja monipuolisemmin kuin missään muualla.

Työelämäasioiden neuvontapalvelu

Pohdituttaako koronapandemia? Olemme keränneet yhteen koronaan liittyviä kysymyksiä ja vastauksia alan omalle koronasivustolle.

NÄE ry on Erikoiskaupan liitto Edun, Kaupan liiton ja Suomen Yrittäjien toimialajärjestö. Liittyessäsi meihin saat myös suurten valtakunnallisten järjestöjen, myös Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n, tuen. Autamme yrityksiä ratkomaan työsuhteisiin liittyviä kysymyksiä mm. työsuhde- ja franchising-asioissa yhdessä Erikoiskaupan liitto Edun, Suomen Yrittäjien ja Kaupan liiton asiantuntijoiden kanssa.

Monipuolinen koulutustarjonta

Täydennyskoulutus kuuluu jokaisen näkemisen ja silmäterveyden alalla työskentelevän ammatinkuvaan. NÄE ry:n jäsenenä et putoa kärryiltä, vaan pystyt päivittämään osaamistasi jatkuvasti. Saat tiedon kaikista alan koulutuksista ja tapahtumista. Jäsenenä pääset NÄE ry:n järjestämiin koulutuksiin alennettuun hintaan ja myös Erikoiskaupan liitto Edun, Kaupan liiton ja Suomen Yrittäjien koulutuksiin olet tervetullut jäsenhintaan. Osa edellä mainituista koulutuksista on tarjolla maksuttomasti NÄE ry:n jäsenille.

Kun tiedät, että tärkein tieto tulee luoksesi, pystyt rauhassa keskittymään oman liiketoimintasi kehittämiseen. Tarjoamme myös yrityksellesi suorat sillat tavoittaa päättäjiä, niin paikallisella, maakunnallisella kuin valtakunnallisellakin tasolla, kun sinulla on asiaa

Ketkä voivat liittyä jäseniksi?

NÄE ry:n äänivaltaiseksi jäseneksi voi päästä optisen alan kauppaa harjoittava, näönhuoltopalveluita, silmäterveyden tai silmäkirurgian palveluita tuottava yritys tai ammatinharjoittaja.

Jos toimit ketjun sopimusyrittäjänä, voit varsinaisen jäsenyyden sijaan valita myös suppeamman sopimusyrittäjäjäsenyyden kiinteällä vuosittaisella palvelumaksulla. Palvelumaksu sisältää silmäterveyspalvelut.fi -palveluntuottajan vuosimaksun. Käytössäsi on lisäksi lakisääteinen potilasasiamies, jäsenhinta NÄEn tapahtumista, pääsy Erikoiskaupan liitto Edun, Kaupan liiton ja Suomen Yrittäjien koulutuksiin sekä työnantajaliittymä henkilökuntaan kuuluvien optikoiden täydennyskouluttautumisen seuraamiseksi.

NÄE ry:n yhteistyöjäseneksi voi päästä optisen alan koulutusta antava tai osaamista kehittävä yhteisö sekä toimialan ammattihenkilö.

Jäsenhinnat

NÄE 2024 jäsenmaksutaulukko

Kysyttävää? Palvelemme puhelimitse klo 9-16. Muina aikoina voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen naery@naery.fi. Olethan rohkeasti yhteydessä – vastaamme kysymyksiisi mahdollisimman pian.

Liity NÄE ry:n jäseneksi

Tule mukaan alan eturivipaikalle! Siirry jäsenhakemuslomakkeelle.