Jäsenedut

NÄE ry haluaa Suomesta maailman parhaan maan tuottaa ja kuluttaa näkemisen ja silmäterveyden palveluita. Sote-uudistus ja samanaikainen tekninen kehitys mahdollistavat suuret mullistukset juuri nyt. Älä putoa kärryiltä – ole osa muutosta ja tule mukaan omaan toimialajärjestöösi.

Jäsenyys tukee liiketoimintasi kehitystä ja kasvua monin tavoin:

  1. Olet itse mukana luomassa olosuhteita ja toimintaedellytyksiä, joissa yrityksesi joutuu joka tapauksessa toimimaan. Vahva toimialajärjestö edistää niitä yleisiä ja yhteisiä etuja, joihin yksittäinen yritys ei voi vaikuttaa. Jäsenenä et jää ulkopuolelle, vaan toimit aktiivisesti oman yrityksesi menestyksen eteen. Ja myös vaikutat, mitä asioita ala päättää yhdessä ajaa.
  2. Olet parhaassa mahdollisessa seurassa. Jäsenenä saat lyömättömät verkostot Suomessa ja EU-tasolla. NÄE ry yhdistää optikkoliikkeet ja -ketjut, yksityiset silmäklinikat sekä niitä palvelevat valmistajat, maahantuojat ja tukkukaupat yhdeksi rintamaksi, jonka vaikuttavuus syntyy jokaisen jäsenen panoksesta. NÄE ry on Kaupan liiton ja Suomen Yrittäjien toimialajärjestö. Liittyessäsi meihin saat myös suurten valtakunnallisten järjestöjen, myös Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n, tuen. Tapahtumissamme, koulutuksissamme sekä some-kanavillamme sinä ja henkilökuntasi kohtaatte muita alan ihmisiä tehokkaammin ja monipuolisemmin kuin missään muualla.
  3. Tietosi ja taitosi ovat aina ajan tasalla. NÄE ry:n jäsenenä saat oleellisimman alaa koskevan tiedon aina ensimmäisenä ja itsellesi sopivassa kanavassa. Siitä pitävät huolen NÄE ry:n ja sen emojärjestöjen monipuoliset koulutukset, tapahtumat, tutkimustoiminta ja viestintä. Kun tiedät, että tärkein tieto tulee luoksesi, pystyt rauhassa keskittymään oman liiketoimintasi kehittämiseen. Tarjoamme myös yrityksellesi suorat sillat tavoittaa päättäjiä, niin paikallisella, maakunnallisella kuin valtakunnallisellakin tasolla, kun sinulla on asiaa.

Hyödynnä jäsenedut:

Varsinaisena jäsenenä saat lisäksi jäsenmaksuun sisältyen käyttöösi nipun etuja: laajimman version monipuolisesta verkkopalvelustamme (sis. yritys- ja työnantaja-asiat), neuvontapalvelut mm. työsuhde- ja franchising-kysymyksissä, -50% alennuksen tapahtumista, koulutuksista ja yhteistyökumppaniemme palveluista sekä pääsy Kaupan liiton ja Suomen Yrittäjien koulutuksiin jäsenhintaan. Jäsenetuihin kuuluvat myös lakisääteiset potilasasiamies sekä oma työnantajaliittymä henkilökuntaan kuuluvien optikoiden täydennyskouluttautumisen seuraamiseksi.

Jos toimit ketjun sopimusyrittäjänä, voit varsinaisen jäsenyyden sijaan valita myös suppeamman ketjujäsenyyden. Silloin käytössäsi on optikkotoimintaan- ja alan kehitykseen liittyvä sisältö verkkopalvelustamme, -50% alennus tapahtumista, pääsy Kaupan liiton ja Suomen Yrittäjien koulutuksiin, lakisääteinen potilasasiamies sekä työnantajaliittymä henkilökuntaan kuuluvien optikoiden täydennyskouluttautumisen seuraamiseksi.

Käytössäsi ei ole neuvontapalveluita, mahdollisuutta tehdä jäsenmaksusta vähennyksiä (Suomen Yrittäjät, Kaupan liitto) eikä osallistumisoikeutta NÄE ry:n kannamuodostukseen ja päätöksentekoon. Ketjujäsen maksaa vuosittain pelkän palvelumaksun, ei liikevaihtoon perustuvaa jäsenmaksua.

Ketkä voivat liittyä NÄE ry:n jäseniksi?

Liiton varsinaiseksi jäseneksi voi päästä optisen alan kauppaa harjoittava, näönhuoltopalveluita, silmäterveyden tai silmäkirurgian palveluita tuottava yritys tai ammatinharjoittaja.

Liiton yhteistyöjäseneksi voi päästä optisen alan koulutusta antava tai osaamista kehittävä yhteisö sekä toimialan ammattihenkilö.

Katso jäsenhinnat: 

NÄE 2020 jäsenmaksutalukko

Liity jäseneksi täällä:

Täytä ja lähetä alla oleva jäsenhakemuslomake. Pakolliset tiedot on merkitty tähdellä.

Yrityksen tiedot

Yrityksen virallinen, rekisteröity nimi *

Y-tunnus *

Yrityksen markkinointinimi *

Markkinointiketju, johon yritys kuuluu

Lähiosoite *

Postinumero *

Postitoimipaikka *

Laskutusosoite (jos eri)

Puhelin *

Sähköposti *

www-osoite

Henkilötiedot

Yrityksen toimitusjohtaja/liiketoiminnasta vastaava johtaja

Yhteyshenkilö

Puhelin

Sähköposti

Henkilökunnan tiedot

Yrityksen henkilökunnan määrä

Kuinka monella henkilökunnasta on

Piilolasioikeudet

Apuneuvo-oikeudet

Työnäköoikeudet

Pro auctore -oikeudet


Jäsenyys

Yrityksemme haluaa olla
ketjujäsentukkujäsenyrittäjäjäsensilmäklinikkajäsen


Liikevaihto vuodessa*


Yrityksemme haluaa liittyä Näkeminen ja silmäterveys NÄE ry:n
Varsinaiseksi jäseneksi

Yhteistyöjäsenyys

Yhteisömme haluaa liittyä
Yhteistyöjäseneksi


Henkilömäärä:Säännöt ja periaatteet

Hyväksymme Näkeminen ja silmäterveys NÄE ry:n säännöt ja toimintaperiaatteet

Lue säännöt ja toimintaperiaatteet

Varmista, että yhteystietosi ovat asiakasrekisterissämme oikein ja ajanmukaiset.

Täytä lomake huolellisesti ja muista ilmoittaa tietomuutoksista myös jatkossa!