Tule mukaan EAOO Helsinki2020 -tapahtumaan – ryhdy sponsoriksi tai näytteilleasettajaksi

Euroopan Optometrian Akatemia (EAOO) järjestää vuosittaisen kansainvälisen konferenssinsa 15.–17.5.2020 Helsingissä. Kyseessä on suuri, kansainvälinen tapahtuma, johon odotetaan jopa 500 näkemisen ja silmäterveyden alan ammattilaista EU:n alueelta. Tapahtuman teemana on optikkojen ja optometristien tulevaisuus – puhujat kertovat erityisesti teknologian hyödyntämisestä näkemisen ja silmäterveyden alalla.

EAOO Helsinki2020 tarjoaa yrityksellesi ja brändillesi ainutlaatuisen tilaisuuden saada alan kansainvälistä näkyvyyttä. Tapahtumassa on erilaisia sponsoripaketteja, joista löydät lisätietoa ja ohjeita EAOO Helsinki2020-tapahtumasivulta.

Jos sinulla on kysyttävää, kerromme mielellämme lisää pakettien sisällöstä ja tavoista olla esillä EAOO Helsinki2020 -tapahtumassa. Ota siis rohkeasti yhteyttä!

Sponsorit:

Asiantuntija, viestintä ja asiakkuudet, NÄE ry
Meri Karppanen

+358 40 922 3171
meri.karppanen@naery.fi

 

Näytteilleasettajat:

Projektikoordinaattori, NÄE ry
Jaana Kaidesoja

+ 358 (0) 29 3000 903
jaana.kaidesoja@naery.fi