EAOO Helsinki2020 – 7 syytä osallistua kevään koulutukseen

Etkö vielä ostanut lippuja EAOO Helsinki2020 -seminaariin? Ei hätää, vielä ehtii! Tässä myös muutama hyvä syy sille, miksi toukokuun suurtapahtumaan kannattaa ehdottomasti lähteä. 

1. Ainutlaatuinen tilaisuus lähellä sinua! Nyt ei tarvitse lähteä merta edemmäs kalaan: Euroopan Optometrian Akatemia järjestää kansainvälisen konferenssinsa ensi kertaa Helsingissä – ja ylipäätään Pohjoismaissa. Nyt on oiva tilaisuus päästä osaksi ainutlaatuista kansainvälistä tapahtumaa kotimaassa ja vieläpä isäntämaan roolissa. 

2. Yli 85 esiintyjää. Koulutusohjelma on kattavampi kuin koskaan! Kolmen päivän tapahtuma koostuu luennoista, posteri-esityksistä, workshopeista, keskusteluryhmistä ja ammattilaisnäyttelystä. EAOO Helsinki2020 -seminaarin teemana on tulevaisuus, joten puhujat kertovat erityisesti teknologian hyödyntämisestä näkemisen ja silmäterveyden alalla. Mm. tätä on luvassa: 

  • Optometrian haasteet ja mahdollisuudet – tekoäly ja uudet teknologiat 
  • Näkökyky heikentyy globaalisti – tulevaisuuden vaikutukset? 
  • Kuivien silmien hoitomuodot 
  • Näkeminen ja dementia 
  • Toiminnallinen heikkonäköisyys eli amblyopia 

Voit jo tutustua ohjelmaan ja keynote-puhujiin. Tapahtuman kieli on englanti, ja ohjelma täydentyy kevään aikana. Ota tapahtuma seurantaan Facebookissa ja Twitterissä, niin pysyt kärryillä mm. ohjelmaan ja sen puhujiin liittyvistä uutisista. Tapahtuman virallinen hästäg on #eaoohelsinki2020. 

3. Early Bird -hinnat voimassa nyt! Hyödynnä helmikuun ajan voimassa olevat Early Bird -tarjoushinnat. Myös opiskelijat pääsevät seminaariin vain 90 € pääsymaksulla. Tutustu ajoissa koulutuksen hintoihin ja tule kehittämään osaamistasi alan huipputapahtumaan. 

4. Kerää täydennyskoulutuspisteitä. Perinteiset Näe-koulutuspäivät siirtyvät EAOO Helsinki2020 -suurtapahtuman yhteyteen, mutta koulutuspisteitä on tuttuun tapaan tarjolla. Yhteensä pisteitä on mahdollista saada 15.

  • Perjantai: 5p.
  • Lauantai: 7p.
  • Sunnuntai: 4p. 

5. Tutustu uutuuksiin. Kattava ammattilaisnäyttely kerää yhteen tuote- ja palvelu-uutuudet nyt koko Euroopan alueelta, joten luvassa on takuuvarmaa inspiraatiota ja paljon uutta tutkittavaa. Näytteilleasettajat julkaistaan pian tapahtumasivuilla www.eaoohelsinki2020.com. 

6. Osallistu missä tahansa. Kansainvälisen tunnelman voi kokea tietysti myös kotisohvalta käsin! Online-osallistuminen on tuttua jo Näe-päiviltä, mutta konferenssin historiassa streamaus on ensimmäinen. Helmikuun Early Bird -hinnat koskevat myös online-osallistumista. 

7. Tapaa kollegoja ympäri Euroopan! Hienointa suurtapahtumassa ovat tietysti sen ihmiset. Odotamme seminaariin jopa 800 näkemisen ja silmäterveyden ammattilaista yli 20 eri EU-maasta, joten puitteet kansainväliselle verkostoitumiselle ovat loistavat.  

Tutustu tapahtumasivuihin ja ilmoittaudu > 

Mikä olikaan EAOO? 

EAOO eli Euroopan Optometrian Akatemia on alan tutkimuksen ja koulutuksen kattoyhteisö Euroopan unionin alueella. Sen tehtävä on edistää optometrian ja optisen alan yhteisen äänen kuuluvuutta, kehittää ja tukea alaa tieteellisen tutkimuksen lähtökohdista sekä edistää optometristien, optikkojen sekä muiden näkemisen ja silmäterveyden parissa työskentelevien ammattilaisten osaamista ja ammattitaidon jatkuvaa kehitystä Euroopan alueella. 

Lue lisää >