NÄE ry:n julkinen koronavirusinfo on avoinna kaikille

Kokoamme tuoreelle koronasivulle mahdollisimman paljon sellaista tietoa, joka tukee kaikkien näkemisen ja silmäterveyden toimialan yritysten ja ammattihenkilöiden toimintaa koronaviruspandemian aikana. Sivusto on avoin kaikille.

Julkaisemme  alakohtaisten linjausten lisäksi tietoa maan hallituksen, ministeriöiden ja muiden viranomaisten toteutuneista päätöksistä ja linjauksista sekä niiden toimeenpanosta. Eri osapuolten epidemiaan liittyviä esityksiä ja ehdotuksia  emme valitettavasti pysty sivulla julkaisemaan; emme myöskään tietoa toisilla toimialoilla tai eri maissa toteutetuista ratkaisuista.

Toivomme tämän sivun tietojen osaltaan tuovan apua vaikeassa tilanteessa selviämiseen. Jäsenyrityksillemme tarkoitettu puhelintuki toimii ma-pe klo 10-16 p. 029 3000 900.

Siirry koronaohjeisiin: Naery.fi/koronavirus