Business Finlandin webinaari: miten suomalaiset terveys- ja hyvinvointialan yritykset voivat auttaa kriisissä?

Covid-19 tilanteen synnyttämä kysyntä globaaleilla markkinoilla: miten suomalaiset yritykset voivat auttaa

Business Finland järjestää suomalaisille terveys-ja hyvinvointialan yrityksille webinaarin Covid-19 -tilanteen synnyttämästä globaalista kysynnästä. Webinaarissa asiantuntijamme globaalista verkostostamme kertovat mitä tuotteita ja palveluita tällä hetkellä kysytään eri markkinoilla. Mukana tässä ensimmäisessä webinaarissa ovat: Pohjoismaat, Iso-Britannia, Saksa, Puola, Espanja ja Australia.

Kysyntää on mm.: Covid-19 diagnostiikan ratkaisuista, digitaalisista terveyspalveluista kuten mm. etäkonsultoinnista., suojavarusteista, respiraattoreista sekä muista Covid-19 potilaiden hoitoa helpottavista innovaatioista.

Lue lisää ja ilmoittaudu Business Finlandin sivulla.