SY: Ely-keskukset ovat myöntäneet jo 1,2 miljoonaa euroa avustuksia yrityksille

Ely-keskukset ovat myöntäneet jo 1,2 miljoonaa euroa avustuksia yrityksille, kertoo Suomen Yrittäjät 8.4. Ely-keskus on laatinut yksityiskohtaiset ohjeet liittyen yritysten kehittämisavustusten hakemista koronaviruksen aiheuttamassa markkinahäiriötilanteessa. Avustusta myönnetään kehityshankkeen tai tilanneanalyysin perusteella.

Avustusta varten laaditaan hankesuunnitelma, joka kuvaa hankkeen, toimintasuunnitelman ja tavoitellut vaikutukset sekä perustelut siitä, miten yrityksen tilanne hankkeen myötä paranee. Hakemuskenttään mahtuu tekstiä 4 000 merkkiä. Jos suunnitelman teksti on pidempi, se liitetään erillisenä liitteenä.

Lue koko Suomen Yrittäjien uutinen: ELY-keskusten avustushakemuksissa on ruuhkaa, mutta reilu sata päätöstä on jo tehty – Hakija, mieti, mitä tukea haet!