NÄE ry:ssä kapulanvaihto – Tervetuloa taloon Taina!

Vuosi päättyy NÄE ry:ssä kapulanvaihtoviikkoihin, kun 24 vuotta järjestökoordinaattorina toiminut Tarja Paussoi jää ansaituille eläkepäiville. Lämpimät kiitokset Tarjalle yhteisistä vuosista! Tarjan kenkiin hyppää Taina Lehtovaara. Tervetuloa! 

Taina ottaa Tarjan tehtävät haltuun yhdessä Virtuaaliassari  -tiimin kanssa, joten lisäkäsiä on jatkossa tarjolla enemmänkin. Tapahtumatuotantotausta sekä restonomi- ja tradenomi-koulutukset antavat Tainalle hyvät eväät toimia NÄE ry:n arjessa.

Kapulanvaihto on jo käynnissä, joten Tainan tavoittaa NÄE ry:n toimiston puhelinvaihteesta 029 3000 900 ma–to klo 10–16 tai suoraan 029 3000 902. Tainan tavoittaa sähköpostitse osoitteesta: taina.lehtovaara@naery.fi.

Taina Lehtovaara
koordinaattori | Coordinator
taina.lehtovaara@naery.fi
+358 (0)29 3000 902