NÄE ry:ssä kapulanvaihto – Tervetuloa taloon Taina!

Vuosi päättyy NÄE ry:ssä kapulanvaihtoviikkoihin, kun 24 vuotta järjestökoordinaattorina toiminut Tarja Paussoi jää ansaituille eläkepäiville. Lämpimät kiitokset Tarjalle yhteisistä vuosista! Tarjan kenkiin hyppää Taina Lehtovaara. Tervetuloa! 

Taina ottaa Tarjan tehtävät haltuun yhdessä Virtuaaliassari Oy:n tiimin kanssa, joten lisäkäsiä on jatkossa tarjolla enemmänkin. Tapahtumatuotantotausta sekä restonomi- ja tradenomi-koulutukset antavat Tainalle hyvät eväät toimia NÄE ry:n arjessa.

Kapulanvaihto on jo käynnissä, joten Tainan tavoittaa NÄE ry:n toimiston puhelinvaihteesta 029 3000 900 ma–to klo 10–16 tai suoraan 029 3000 902. Tainan tavoittaa sähköpostitse osoitteesta: taina.lehtovaara@naery.fi.

 

Taina Lehtovaara
koordinaattori | Coordinator
taina.lehtovaara@naery.fi
+358 (0)29 3000 902