Kaupan liitto julkaisi yrityksille myymälämateriaalia koronaviestinnän tueksi

Kaupan liitto on työstänyt Käytä maskia -myymäläaineiston, jota kaikki yritykset voivat vapaasti hyödyntää omissa liikkeissään. Liitto haluaa vahvistaa edelleen koronaviestintää ja tukea yrityksiä erityisesti maskin käyttöön ja turvalliseen asiointiin liittyvässä viestinnässä. Aineisto on tarkoitettu erityisesti kaupan alan yrityksille.

– Haluamme ja toivomme, että tämä kevät on koronan taltuttamisen ”viimeinen maili”. Yhdessä vastuullisesti toimien ja toisista välittäen pääsemme yli vaikeasta ja poikkeuksellisesta ajasta, Kaupan liiton toimitusjohtaja Mari Kiviniemi sanoo Kaupan liiton artikkelissa.

Käytä maskia -myymäläaineiston on vapaasti kaikkien maskiviestintää tarvitsevien käytössä. Aineisto on tarkoitettu erityisesti kaupan alan yrityksille maskiviestinnän tehostamiseen entisestään. Aineistoon kuuluu julisteita A4- ja A3-kokoisina, pysty- ja vaaka-formaateissa. Käytä maskia -teksti löytyy julisteista suomen, ruotsin, englannin, venäjän, viron ja arabian kielillä.

Kaupan liiton jäsenyrityksille ja jäsenliitoille tarjolla on lisäksi bannereita verkkosivuja varten sekä some-aineistoa Twitteriin, Facebookiin ja Instagramiin. Huomaathan, että ainoastaan Kaupan liitolla on oikeus muokata aineiston sisältöjä. Kaupan liitolla on yksinoikeus julkaisussa esitettyihin visuaalisiin elementteihin.

Lue lisää ja lataa aineisto!