Katso webinaaritallenne ja hyödynnä NÄE verkkomedian mainosmahdollisuudet

NÄE ry viestii laajasti näkemisen ja silmäterveyden asiantuntijoille ja alasta kiinnostuneille. Jäsen- ja uutiskirjeissämme on mahdollista tavoittaa laajasti alan parissa työskenteleviä ammattilaisia sekä yhteistyötahojen – kuten erikoiskaupan ja kaupan – edustajia. Verkkosivusto naery.fi kokoaa yhteen alan uutiset ja puheenaiheet sekä toimialajärjestön laajan edunvalvontatyön.

Naery.fi:llä vierailevat pääasiassa toimialalla työskentelevät ammattilaiset ja alan sidosryhmien edustajat. Palvelemme myös alan opiskelijoita, mediaa ja näkemisen ja silmäterveyden toimialan ilmiöistä kiinnostuneita kuluttajia. Vuonna 2020 naery.fi-sivuston sisältöjä katsottiin lähes 100 000 kertaa yli 33 000 käyttäjän toimesta.

NÄE ry:n 1.6. järjestämän NÄE verkkomedia & mainosmahdollisuudet -webinaarin tallenne on julkaistu alla. 30 minuutin tiiviisä esityksessä kerromme lisää verkkomediasta ja sen käyttäjistä sekä esittelemme monipuoliset mainosmahdollisuudet naery.fi-sivustolla sekä uutiskirjeissä. Lisätietoja mainosmuodoista ja mainosmyynnin yhteystiedot löydät myös Tietoa mainostajille -osiosta.

Muista hyödyntää myös alan uutisille tarkoitettu Näköpiiri-osio, johon voit lähettää oman yritys- tai tuoteuutisesi veloituksetta lomakkeen kautta. Tapahtuma- ja koulutusvinkit voit lähettää sivuston tapahtumakalenriin Ilmoita tapahtuma -lomakkeen kautta.