Kaupan liitto ja Päivittäistavarakauppa ry valmistelevat päivitystä koronaohjeistukseen jäsenyrityksille ja kuluttajille

Kaupan liitto ja Päivittäistavarakauppa ry valmistelevat päivitystä koronaohjeistukseen 30.9.2021 voimaanastuneen THL:n valtakunnallisen maskisuosituksesta luopumisen vuoksi. Jatkossa alueelliset viranomaiset ohjaavat tilannetta.

Kaupan alalle on valmisteilla myymälöiden turvallisen asioinnin sekä työskentelyn ohjeiden päivitys, jossa huomioidaan myös alueelliset maskisuositukset ja viranomaisohjeistukset sekä niiden vaikutukset. Kaupan liitto julkaisee päivityksen 8.10.2021 mennessä.

Tiedote tilanteesta löytyy kokonaisuudessaan Kaupan liiton verkkosivuilta.

Päivitykset toteutetaan myös Näkemisen ja silmäterveyden toimialaan liittyvään koronatietoa tarjoavaan NÄE ry:n ohjepankkisivulle.