SYNSAM PEKURI ON MUUTTANUT UUSIIN TILOIHIN OULUSSA 30.9.2021!

Synsam Optimus -liikkeemme on muuttanut uusiin avarampiin tiloihin nykyistä liiketilaa vastapäätä olevaan kauppakortteli Pekuriin (Kauppurienkatu 10, 90100 Oulu). Samalla liikkeen nimi muuttuu Synsam Pekuriksi, jossa palvelemme jatkossa pidemmillä aukioloajoilla arkisin kello 10-19 ja lauantaisin kello 10-16.

Synsam Pekurista löydät entistä laajemman kehys-, linssi-, aurinkolasi- ja urheilulasivalikoiman sekä Mehiläisen silmätautien erikoislääkäreiden vastaanotot. Tervetuloa tutustumaan uuteen upeaan liikkeeseemme sekä huimiin avajaistarjouksiin (tarjoukset ovat voimassa 30.10.2021 asti):

  • 50% alennuksen silmälaseista (kehys + linssit)
  • Huippusuositun Synsam Lifestyle™ -sopimuksen -20% kk-hinnoista
  • Urheilu- ja aurinkolasit -30%
  • Veloituksettoman optikon näöntarkastuksen

Voit myös varata ajan henkilökohtaiseen tyylineuvontaan, jossa liikkeemme koulutettu tyyliasiantuntija Annaleena Alamikkelä auttaa sinua valitsemaan tyylillesi sopivat kehykset, joissa viihdyt. Varaa aika tyylineuvontaan tai veloituksettomaan näöntarkastukseen liikkeestä, verkkosivuiltamme täältä tai puhelimitse 010 237 2200.

Tervetuloa tapaamaan asiantuntijoitamme Annaleenaa, Henriä, Kristiinaa, Satua, Lottaa ja Tittaa.