Synsam on avannut uuden mega-myymälän Oulun Ideaparkiin 15.10.2021

Pohjoismaiden johtava silmälasimuodin ja silmäterveyden ketju Synsam tuo vastuullisen silmälasimuodin Ideaparkiin. Synsam on vahvassa kasvussa ja uusi mega-myymälä on yksi monesta tänä vuonna avattavasta uudesta liikkeestä.

Nyt avatun Synsam Ideaparkin lisäksi Synsamilla on Oulussa myös toinen liike, toissa viikolla uusin tiloihin muuttanut myymälä kauppakortteli Pekurissa. Vahvan kasvun siivittämänä Synsam on avaamassa loppuvuoden aikana useita uusia liikkeitä.

– Uudet avaukset ovat osoitus siitä, että panostus asiakaspalveluun on erikoiskaupassa menestysresepti. Kivijalkaliikkeestä tulee rakentaa paikka, joka tarjoaa kuluttajalle ylivoimaisen asiakaskokemuksen. Asiakas palaa myymälään, jossa saa laadukasta palvelua, Suomen Synsamin toimitusjohtaja Vesa Mars toteaa.

Tervetuloa tutustumaan

Synsam kutsuu tutustumaan uuteen upeaan liikkeeseen sekä mahtavaan kehysvalikoimaan Oulun Ideaparkkiin. Synsamin Ideaparkin myymälässä tulee olemaan runsas valikoima kehyksiä, kaikkiaan yli 2,200. Laajan silmälasivalikoiman lisäksi löydät liikkeestä aurinkolasit, urheilulasit, piilolinssit, piilolinssinesteet sekä muut optisen alan oheistuotteet.

Synsam Ideaparissa on saatavilla myös näöntarkastus- sekä silmälääkäripalvelut. Tyylineuvonnassa puolestaan tapaat muodin ja tyylin koulutettuja ammattilaisia, jotka tietävät, millaista on valita uusia silmälaseja ja kuinka tärkeää on saada siihen ammattimaista apua.

Avajaistarjoukset ovat voimassa Synsam Ideaparkissa lokakuun loppuun asti:

  • 50 %:n alennus silmälaseista (kehys + linssit)
  • Huippusuosittu Synsam Lifestyle™ -sopimus -20 % kk-hinnoista
  • Urheilu- ja aurinkolasit -30 %
  • Veloitukseton optikon näöntarkastus

Synsamin kasvun taustalla Synsam Lifestyle™ -konsepti

Merkittävä syy Synsamin vahvaan kasvuun ja menestykseen on silmälasien vuokrauskonsepti, Synsam Lifestyle™ -sopimus

Sopimuksen kautta asiakas voi saada käyttöönsä kolmet tai useammat silmälasit, aurinkolasit ja urheilulasit. Silmälasien vuokrahinta eli sopimuksen kuukausimaksu määräytyy sen mukaan, millaiset linssit ja kehykset asiakas on valinnut. Kuukausimaksuun sisältyvät myös säännölliset näöntarkastukset, vakuutus, linssien vaihto näön muuttuessa sekä yksien silmälasien vaihto uusiin kerran vuodessa.

– Synsam Lifestyle on myös olennainen osa kestävän kehityksen mukaista toimintaamme. Se on tapamme varmistaa, että silmälasit palaavat kiertoon, eivätkä jää pölyttymään kaappien nurkkiin ja pahimmassa tapauksessa päädy kaatopaikalle, Mars sanoo.

Vuokrauksen jälkeen huonokuntoiset silmälasit puretaan, niiden osat lajitellaan, materiaalit otetaan talteen ja kierrätetään. Hyväkuntoiset ja käyttökelpoiset kehykset toimitetaan edelleen joko myyntiin Synsamin Recycling Outlet -myymälöihin tai ne lahjoitetaan uudelleen käyttöön kehittyviin maihin.

Silmälaseja vanhoista kehyksistä ja merten jätemuovista

Silmälasien kierrätys on osa Synsamin kestävän kehityksen sitoumuksia.

– Synsamilla on valikoimissa kierrätysmateriaalia hyödyntävä silmälasimallisto, Circular Collection. Tämä kehysmallisto on valmistettu kokonaan vanhoista silmälaseista saadusta raaka-aineesta, Mars kertoo.

Synsamin myymälöistä löytyy keräyslaatikoita, joihin kehykset palautetaan, myös Ideaparkista. Palautetut tuotteet murskataan myöhemmin asetaattirakeiksi ja niistä saadaan uusioraaka-ainetta, jota käytetään Circular Collection -malliston kehysten valmistamisessa.

Lisäksi Synsamin valikoimissa on Sea2See-mallisto, jonka kehykset on valmistettu Välimereen päätyneestä jätemuovista. Mallisto on kehitetty yhdessä espanjalaisen Sea2See-organisaation kanssa, joka kerää vesissä kelluvaa muovijätettä paikallisten kalastajien avulla ja valmistaa jätemuovista uusia tuotteita.

– Kestävä kehitys koskettaa meitä jokaista, ja asiakkaamme pitävät sitä tärkeänä. Haluamme tarjota kuluttajille vastuullisia vaihtoehtoja myös silmälasimuodissa, kertoo Mars.

Tervetuloa paikan päälle tai varaa aika veloituksettomaan näöntarkastukseen: täältä