Lasertek – Duallaser – laserlaitteita jo 50 vuotta

Johanna ja Juha Viherkoski / Duallaser

Perustajaosakkaamme Esa Viherkoski perusti ensimmäisen yrityksensä syksyllä vuonna 1972, oftalmologian laserlaitteita kehittävän, valmistavan ja markkinoivan Lasertek Oy:n. Yritys toi markkinoille maailman ensimmäisen monivärilaserin, Argon/Krypton 41AK:n. Asiantuntemuksemme pohjautuu siis 1970-luvulla aloitettuun kehitystyöhön ja vuosien aikana karttuneeseen kokemukseemme alan kotimaisilta ja kansainvälisiltä markkinoilta.

Lasertek aloitti laserlaitteiden kotimaan toimitusten jälkeen viennin. Seuraavan kymmenen vuoden aikana tuotteita myytiin yli 2000 kpl ympäri maailman. Oma kehitystyö jatkui, ja Lasertek esitteli vuonna 1982 ensimmäisen pienikokoisen jälkikaihin hoitoon soveltuvan YAG-laserin.

Elettiin kovin erilaisia aikoja tuolloin. Nyt Dual Laserin vetovastuussa on Esan poika Juha Viherkoski, vaimonsa Johannan kanssa ja on heidän tyttärensäkin ollut kiireapuna viime vuosina. Tuotevalikoima on myös vuosien varrella muuttunut: laserlaitteiden rinnalle on tullut ja tulee yhä enemmän mm. diagnostiikkatuotteita, kuten Canon sekä Shin-Nipppon by Rexxam. Näin ollen Dual Laser tunnetaan vuonna 2022 – varsinkin oftalmologiassa – yhtenä johtavista laitetoimittajista sekä hoito-että diagnostiikkalaitteissa.

Oftalmologian tuotteiden lisäksi jatkamme kirurgian – erityisesti pään alueen sekä urologian – alan lasertoimittajana. Lisäksi olemme lisänneet panostusta vahvasti myös esteettisen ihonhoidon laitteisiin ja tuotteisiin, ja tässä tuoteryhmässä odotamme myös kovaa kasvua.

Henkilökuntamme kanssa haluamme koko ajan kehittää parempia asiakaskokemuksia ja menestyä paremmin. Koska olemme kevyt organisaatio, tapamme toimia on nopea ja uudet ideat toiminnan parantamiseksi otetaan ilolla vastaan ja käytäntöön nopeastikin. Tämä näkyy asiakkaalle laatuna koko ketjussa tarjousten antamisesta laitteiden toimitukseen, käyttökoulutukseen ja huoltoihin asti. Otamme kaikessa toiminnassamme asiakkaan tarpeet huomioon – ja se tehdään mitä on luvattu – huolella ja nopeasti!

Näistä asioista meidät tunnetaan.

Kotimainen perheyritys. 100% Viherkosken perheen omistuksessa.

Asiakaslähtöinen. Kuuntelemme asiakkaan tarpeet ja tarjoamme kysyttyyn indikaatioon parhaan mahdollisen ratkaisun.

Joustava. Kevyt organisaatio ja nopea päätöksenteko ovat vahvuuksiamme.

Asiantunteva. Vuosien kokemus ja osaaminen alalta niin omasta tuotannosta kuin maahantuonnista.

Dynaamisuus. Etsimme koko ajan myös uusia laite- ja tuote-edustuksia vanhojen, tuttujen ja luotettujen merkkien lisäksi, jotta voimme palvelle ja tarjota asiakkaillemme lääketieteenalan parhaat ja uusimmat hoitomenetelmät.