NÄE ry palkitsi Jaana Kaidesojan sekä Anssi Kujalan kultaisilla ansiomerkeillä

Kultainen ansiomerkki kytkeytyy merkittävään ja pitkäaikaiseen vaikuttamiseen toimialan asioihin. 

Kaidesoja on toiminut aiemmin Näkeminen ja silmäterveys NÄE ry:n tapahtumakoordinaattorina ja kultainen ansiomerkki myönnettiin työstä optisen alan tapahtumien hyväksi

Kujala on tehnyt pitkäaikaisesti työtä NÄE ry:n ja Suomen Yrittäjien yhteistyön lujittamiseksi ja optikkoliikkeiden saamiseksi kiinteämmäksi osaksi suomalaista terveydenhuoltojärjestelmää. Kujala toimi aiemmin pitkäaikaisena Suomen Yrittäjien varatoimitusjohtajana ja tätä nykyä hän toimii Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n toimitusjohtajana.

NÄE2022 Optometriapäivillä laaja katsaus optiseen alaan

Palkinnot jaettiin vuosittaisessa näkemisen ja silmäterveyden ammattilaisten koulutustapahtuma NÄE2022 Optometriapäivillä. Perinteeksi muodostunut tapahtuma toteutettiin virtuaalisesti 12.–13.2. Tapahtumapäivän teemana oli havaintojen ja löydöksien kautta ratkaisuihin. Tilaisuudessa kuultiin kahdenkymmenen asiantuntijan näkemykselliset esitykset ja tutustuttiin alan toimijoiden virtuaalinäyttelyyn. Tänä vuonna rinnakkaisohjelma tarjosi Kauppa & trendit ohjelmaa optisen alan trendeistä sosiaalisen median mahdollisuuksiin liiketoiminnassa.