Tummuva linssi täysin uusilla ominaisuuksilla

Kevät on täällä, ja ulkona alkaa olla jälleen valoisaa. Mutta vaikka valo onkin olennaisen tärkeää yleisen hyvinvointimme kannalta, silmämme saattavat kärsiä siitä. Valoherkkyydestä puhutaan tänä päivänä yhä enemmän, ja jopa kolme henkilöä kymmenestä kokevat olevansa erittäin valoherkkiä. Valoherkkyys aiheuttaa epämukavuutta ja joillekin se on jopa tuskallista. Siksi on merkittävä uutinen, että Transitions Opticalin tutkijat ovat päivittäneet Transitions XTRActive -valikoiman! Uuden New Generation -tuotevalikoiman linssit tummuvat entistä tummemmiksi, ja ne suojaavat myös haitalliselta sini-violettivalolta ja säilyttävät ominaisuutensa korkeissa lämpötiloissa ja autossa. Transitions XTRActive tuo nyt myös markkinoille polarisoivan tummuvan linssin, joka vähentää häikäisyä, tarjoaa laajemmat näköalueet ja syvemmän värikokemuksen.

Miksi kannattaa valita Transitions XTRActive -linssit?

• 2-in-1-linssit mukautuvat automaattisesti muuttuviin valo-olosuhteisiin

• Entistä tummemmat, entistä parempi suoja

• Ylivoimaiset voimakkaassa kirkkaassa valossa, korkeissa lämpötiloissa ja autossa

• Suodattavat haitallista sini-violettia valoa sisällä ja ulkona

• 100 % suoja UVA- ja UVB-säteilyä vastaan

• Vähentävät häikäisyä sekä silmien väsymistä ja rasittumista

• XTRActive Polarized on ainoa ja paras polarisoiva tummuva linssi

Käyttäjien tarpeet osoittavat teknologian kehittämisen tarpeen

Tummuvat linssit vastaavat tämän päivän vaihteleviin näkötarpeisiin. Tummuvien linssien avulla voit liikkua sisätilojen ja ulkotilojen välillä samoilla silmälaseilla. Tulet erinomaisesti toimeen niin kirkkaasti valaistuissa sisätiloissa tai täydessä auringonpaisteessa ilman, että sinun tarvitsee vaihtaa silmälasien ja erillisten aurinkolasien välillä. Tavalliset tummuvat linssit eivät kuitenkaan välttämättä aina vastaa laajan käyttäjäkunnan tarpeisiin. Tämä pätee erityisesti kolmelle käyttäjälle kymmenestä, jotka ovat erittäin valoherkkiä. On tärkeää, että linssi tummuu mahdollisimman tummaksi, jotta se suojaa valoherkkiä käyttäjiä ja niitä, jotka altistuvat usein voimakkaalle kirkkaalle valolle. Linssien tummuuden pitää säilyä riittävänä lämpimissä olosuhteissa ja myös autossa, jossa kirkas valo voi haastaa liikenneturvallisuuden.

Sininen valo sisätiloissa on myös haitallista valoa

Keinovalot ja näytöt säteilevät haitallista sini-violettia valoa alueella 380-460 nm, mikä pitkäaikaisella altistuksella on yhdistetty erilaisten silmäsairauksien kehittymiseen. Tummuvan linssin teknisissä ominaisuuksissa ei siksi pitäisi keskittyä pelkästään kykyyn suojata kirkkaalta auringonvalolta. Sen tulee myös suojata sini-violetin valon haitallisilta vaikutuksilta sisätiloissa.

Transitions XTRActive New Generation tarjoaa entistä paremman suojan

Uuden XTRActive-sukupolven avulla Transitions on onnistunut saavuttamaan luokan 3 tummuuden jopa 35 asteen kuumuudessa, kertoo Essilorin markkinointivastaava Henrika Wiitakorpi. Markkinoiden ainoana tummuvana linssinä se saavuttaa myös kategorian 2 tummuuden autossa 23 asteessa. Tuloksena on huomattavasti parempi suoja voimakasta kirkasta valoa vastaan ​​korkeissa lämpötiloissa ja ajaessa.

Sisätiloissa linsseissä on aavistuksen häikäisyltä suojaavaa sävyä ja tehokas suoja haitallista sini-violettia valoa vastaan. Sekä UVA- että UVB-valo estetään 100 %. Linssit muuttuvat jälleen kirkkaiksi 35 % nopeammin, mikä varmistaa entistä miellyttävämmän käyttäjäkokemuksen!

Transitions XTRActive Polarized on uusi polarisoiva tummuva linssi

Kuluttajat ja optikkoliikkeet ovat pitkään toivoneet polarisoivaa tummuvaa linssiä. Sen vuoksi olemme iloisia voidessamme esitellä Transitions XTRActive -linssit polarisoivana versiona, kertoo Henrika Wiitakorpi. Polarisoivat tummuvat linssit parantavat erityisesti niiden käyttäjien näkökokemusta, jotka altistuvat usein voimakkaalle kirkkaalle valolle ja häikäisylle.

He saavat nauttia kaikista XTRActive New Generation -linssien hyödyistä tummuudesta tehokkaaseen suojaan, mutta lisäksi ainutlaatuinen polarisaatiotekniikka tuo mukaan polarisaation hyödyt ja vähentää häikäisyä ulkona. Näin käyttäjä näkee läpi esim. ikkunoista, veden pinnan alle tai lumisessa maisemassa ilman häiritsevää häikäisyä. Sen ansiosta hän nauttii laajemmista näköalueista ja kokee ympäristön värit luonnollisina.

 XTRActive Polarized -linsseissä hyödynnetään uutta, ainutlaatuista matriisia, joka sisältää erittäin nopeasti reagoivia ​​väriaineita takaamaan linssin parhaan mahdollisen tummuuden. Aktivoituessaan niillä on ainutlaatuinen kyky muodostaa tiettyä kuviota, mikä mahdollistaa linssin dynaamisen polarisaation.

Transitions XTRActive Polarized palkittiin ”Silmo d’Or” -palkinnolla ”Vision” -kategoriassa vuonna 2021.

Mukavuus ja tyyli keskipisteenä

Transitions XTRActive New Generation on saatavilla seitsemässä eri värissä, joista neljä väriä on upealla Style Mirrors -peilipinnalla. Tämä tarjoaa entistä enemmän mahdollisuuksia tukea nykyaikaisten käyttäjien halua ilmaista omaa tyyliään.

Polarisoivan version linssit ovat saatavilla harmaassa värissä, minkä ansiosta maailma näyttää niiden läpi katsottuna luonnolliselta.

Käyttäjien testaama

Uusia Transitions XTRActive -linssejä on testattu oikeiden silmälasikäyttäjien toimesta useissa eri tilanteissa, esimerkiksi autossa, aurinkoisina päivinä ulkona, sisällä tietokoneen edessä tai kirkkaassa keinovalossa. Niin kutsutut ”Life Wearer” -testit osoittavat, että käyttäjät arvostavat uuden sukupolven Transitions-linssien innovaatioita.

Yleisesti Transitions™-linssit ovat täydellinen valinta käyttäjille, jotka viettävät päivänsä sekä sisällä että ulkona ja jotka haluavat kaikissa valo-olosuhteissa juuri oikean sävyiset linssit. Transitions XTRActive New Generation-  ja -Polarized -linssit puolestaan sopivat loistavasti niille silmälasikäyttäjille, joilla on erityisen valoherkät silmät ja kaipaavat tehokkaan – ja tyylikkään – suojan kirkkaalle valolle.

Transitions XTRActive New Generation ja Transitions XTRActive Polarized lanseerattiin Suomessa 5.4.2022. Jos haluat kuulla lisää Transitions -linsseistä ja niiden hyödyistä liiketoiminnallesi, ota yhteys omaan Essilor-yhteyshenkilöösi.

Transitions Optical pähkinäkuoressa

Transitions Optical on maailman johtava tummuvien linssien toimittaja. Vuonna 1990 yritys oli ensimmäinen, joka onnistui valmistamaan ja markkinoimaan tummuvia muovisia silmälasilinssejä. Investointien ja jatkuvan tutkimukseen, kehitykseen ja teknologiaan keskittymisen ansiosta Transitions Optical tarjoaa nykyään laajan valikoiman linssejä ja asettaa uudet standardit sekä turvallisuudelle että parantuneelle näkömukavuudelle.

[5]Kirkkaista erittäin tummiksi tummuvien linssien luokka. Testattu harmailla polykarbonaattilinsseillä (taitekerroin 1.5) 35 °C:ssa, tulokseksi on saatu <18 %:n läpäisykyky Transitions Opticalin perustestausmenetelmällä.

[6]Kirkkaista erittäin tummiksi tummuvien linssien luokka. Tuulilasin läpi 23 °C:ssa testatut harmaat polykarbonaattilinssit (taitekerroin 1.5) saavuttivat 18–43 %:n läpäisykyvyn.

[7] Suoja haitallista sini-violettia valoa (380–460 nm) vastaan seuraavissa valo-olosuhteissa: sisällä 23 °C:ssa, tuulilasin läpi ja ulkona 23 °C:ssa. Testattavana olivat harmaat polykarbonaattilinssit (taitekerroin 1.5) kirkkaista erittäin tummiksi tummuvien linssien luokassa.

[8] Verrattuna aiemman sukupolven linsseihin. Testattu eri materiaaleista valmistetuilla harmailla linsseillä, jotka vaalenevat päästämään läpi 70 % valosta 23 °C:ssa.

[9] Transitions Optical, Quality of Vision and VisionExperience Test tosielämän tilanteissa (testattavina todellisia käyttäjiä), Ranska, Eurosyn, vuoden 2020 3. neljännes, N=148 – Top4Boxes *Perustuu käyttäjiin, jotka pitivät enemmän XTRActive II -linsseistä (32 % kaikista käyttäjistä). Huom: pieni tietokannan koko(n=46 käyttäjää, jotka pitivät enemmän XTRActive II -linsseistä).

[16]EcoOptics Limited – prof. Nicholas Roberts, kvantitatiivinen tutkimus, joka arvioi linssien polarisaatio-ominaisuuksien hyötyjä näkemiselle, projekti 2 WP1, joulukuu 2020

[17]EcoOptics Limited – prof. Nicholas Roberts, kvantitatiivinen tutkimus, joka arvioi linssien polarisaatio-ominaisuuksien hyötyjä näkemiselle, projekti 2 WP2, helmikuu 2021.