Clinical Conference tänä vuonna – ohjelman parhaat poiminnat

Clinical Conference 2022 -tapahtumaan on enää vain reilu kuukausi – jollet siis ole vielä ilmoittautunut, on nyt aika tehdä niin. Järjestäjätiimi ja esiintyjät odottavat yleisöään virtuaaliseen tapahtumaan keskiviikkona ja torstaina 5. ja 6.10.

Clinical Conference 2022 on kahden illan mittainen verkkokonferenssi, jota juontavat optometristit Sarah ja Philip Morgan. Tapahtumassa esiintyy yli 25 puhujaa ja se sisältää useita mestarikursseja ja paneelikeskusteluja, jotka lisäävät ammatillista osaamista ja tietämystä taittovirheiden hoidosta, silmäsairauksista ja potilasviestinnästä. Tässä muutama kohokohta vuoden ohjelmatarjonnasta:

  • Paneelikeskustelu: Ennaltaehkäisevä hoito optometriassa, silmälääkäri Matti Seppänen et al.
  • Case: Presbyopia ja tooriset linssit, optometristi Ayoe Blohm
  • Mestarikurssi: Kaihileikkauksen valmistelu ja jälkihoito, Danson V. Muttuvelu ja Lyndon Jones
  • Mestarikurssi: Multimodaalinen kuvantamismenetelmä kolmessa potilastapauksessa, silmälääketieteen tohtori Arjeta Beqiri
  • Paneelikeskustelu: Myopian hoito, optometristi ja tohtoriopiskelija Pelsin Demir

Koko ohjelma on nähtävissä verkkosivuillamme, muista ilmoittautua! Nähdään Clinical Conference 2022 -tapahtumassa!

Clinical Conference 2022

Ajankohta 5. ja 6. lokakuuta 2022

Kellonaika 19.30 – 22.00 (EEST)

Hinta Ilmainen

Mikä on Clinical Conference?

Vuodesta 2013 lähtien Clinical Conference on koonnut yhteen kasvavan joukon optometristeja, silmälääkäreitä ja muita näönhuollon ammattilaisia, joita kaikkia yhdistää uteliaisuus ja halu kehittyä kliinisessä työssään. Me Specsaversilla loimme tapahtuman, koska uskomme, että tiedon jakaminen ja jatkuva kouluttautuminen edistävät yhteistä ammatillista osaamistamme ja parantavat optisen alan tasoa yleisesti.

Vajaassa kymmenessä vuodessa Clinical Conferencesta on tullut Pohjois-Euroopan suurin näönhuollon ammattilaistapahtuma. Olet lämpimästi tervetullut tähän ilmaiseen ja kaikille alan toimijoille avoimeen verkkotapahtumaan.