Synsam avaa toisen myymälän Kuopioon 15.12.2022

Synsam Group Finland Oy

Synsam avaa uuden täyden palvelun Synsam Matkuksen Kauppakeskus Matkuksessa torstaina 15.12.2022. Synsamilla on jo entuudestaan liike Kuopion keskustassa Kauppakeskus Vihtorissa.

Synsam Matkuksesta löydät laajan valikoiman silmälaseja, aurinkolaseja, urheilulaseja, piilolinssit, piilolinssinesteet sekä muut optisen alan oheistuotteet. Synsamin ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua valitsemaan juuri sinulle sopivat kehykset ja linssit laajasta valikoimasta. Kehyksissä ja aurinkolaseissa stylistit tarjoavat laadukkaiden perusmallien lisäksi persoonallisia ja muodikkaita uutuuksia, kansainvälisesti tunnettuja merkkejä sekä kierrätysmateriaalista valmistettuja kehyksiä. Henkilökohtaisen ja maksuttoman tyylineuvonnan lisäksi saat liikkeestä myös näöntarkastus- ja silmälääkäripalvelut.

Liikkeessä voit tutustua supersuosittuun Synsam Lifestyle™ -sopimukseen. Lifestyle-sopimus on helppo ja huoleton palvelu, mikäli haluat mieluummin vuokrata silmälasisi. Sopimukseen voit valita kolmet tai useammat silmälasit, esimerkiksi moniteho-, luku- tai aurinkolasit. Sopimukseen sisältyy veloituksetta uudet linssit näön muuttuessa, vakuutus ja puhdistustuotteet. Lisäksi voit kerran vuodessa vaihtaa yhden tuotteen uuteen.

Synsamilta löydät kaiken mitä tarvitset, haitpa vakuuttavaa tyyliä töihin, rennompaa lookia lomalle, edustavaa ilmettä juhliin tai sporttilasit urheiluun. Varaa aika veloituksettomaan näöntarkastukseen synsam.fi -verkkosivuilla. Tervetuloa tutustumaan uuteen liikkeeseen, nähdään pian Synsamilla.