Silmähoitajien koulutuspäivät 16.–17.2.2023 – Ilmoittaudu mukaan!

Silmähoitaja, sairaalaoptometristi ja alan opiskelija- tule syventämään osaamistasi ja verkostoitumaan!

Silmähoitajien koulutuspäivät Tampereella 16.–17. helmikuuta 2023.

Näe ry ja Terveystalo järjestävät yhdessä Silmähoitajien koulutuspäivän, joka on suunnattu silmähoitajille, sairaalaoptometristeille sekä alan opiskelijoille. Tapahtumassa pääset syventämään osaamistasi, tapaamaan silmähoidon osaajia ja kuulemaan alan uusista tuulista.

Ohjelma koostuu käytännönläheisistä eri tutkimusmenetelmien esittelystä, joissa syvennetään taustatietoa miksi ja milloin tutkimuksia tehdään ja millaisissa tilanteissa voidaan tarvita kiireellistä jatkotutkimusten ja -hoidon järjestämistä.

Koulutuspäivillä käydään myös läpi hoitopolkuja, joissa yhteistyö lääkärin, hoitajan ja optometristin välillä voi tehostaa diagnostiikan ja hoidon toteuttamista. Miten karsastusta tutkitaan? Mitä hoitaja ja optikko tekevät, mitä silmälääkäri tutkii? Kuinka hoito etenee? Kuinka monella meistä on silmänpohjan luomi? Mitä muuta voi olla taustalla – miten tutkitaan ja kuinka seurataan? Entäpä OCT: mitkä ovat yleisimpiä OCT:lla löydettäviä silmäsairauksia, milloin on kiire ja milloin seurataan; entäpä miten hoidetaan? Ilmoittaudu varhain niin saat hintaedun varhaisesta ilmoittautumisesta.

Ilmoittautuminen sisältää SILMÄTAUTIEN KÄSIKIRJAN, joka jaetaan tapahtumassa osallistujille. Kirjan arvo 104,90€.

Ohjelma ja ilmoittautuminen avoinna tapahtumasivuilla.