NÄE ry:n tulevat tapahtumat tuovat optisen alan yhteen

Kinja Pakarinen

Oulu Optometria Forumilla keskitytään mikroskopointiin

Optisen alan ja NÄE ry:n syksyn tärkein tapahtuma valloittaa Oulun ammattikorkeakoulun Kontinkankaan yksikön. 

16.9. järjestettävän tapahtuman teemana on Mikroskooppi ja Silmä – mitä tutkitaan, miksi tutkitaan ja miten löydöksiin tulee suhtautua.  

Luentojen lisäksi tapahtumassa on tarjolla työpajoja. Toiminnallisissa työpajoissa luvassa on mikroskooppien käyttöä OCT-koulutusta. Sekä luentoihin että työpajoihin osallistuvien on mahdollista hakea kuusi täydennyskoulutuspistettä.  

Tapahtuman ilmoittautuminen aukeaa toukokuun alussa.

European Academy of Optometry and Optics -Helsinki 2024 on tulossa!

European Academy of Optometry and Optics eli EAOO on kansainvälinen konferenssi, joka yhdistää optometrian ja optiikan. NÄE ry kutsuu sinut mukaan! 

Vuoden 2024 kongressi on myönnetty Suomelle ja tapahtuma pidetään 9.5-11.5.2024. EAOO on Euroopan merkityksellisin optisen alan tapahtuma, joka kerää yhteen jopa yli 500 alan ammattilaista. 

 NÄE ry tarjoaa huippuluokan kolmipäiväisen kongressin, joka sisältää alan parhaiden ​luentoja, ammattilaisnäyttelyn, työpajoja ja lukuisia verkostoitumistilaisuuksia. Tilaisuuden pääkieli on englanti. 

 Ohjelma päivitetään lähikuukausina.

Artikkelia korjattu 18.4. Täydennyskoulutuspisteitä voi kokonaisuudessaan saada kuusi virheellisesti ilmoitetun seitsemän sijaan.