Tutustu Oulu Optometria Forumin ohjelmaan ja luennoitsijoihin!

Ilmoittaudu mukaan optisen alan syksyn ykköstapahtumaan.

Tänä vuonna Oulu Optometria Forum järjestetään lauantaina 16.9.2023 – totta kai Toripolliisin kotikaupungissa eli Oulussa! Tapahtuma järjestetään Oulun ammattikorkeakoulun Kontinkankaan kampuksella. Tutustu ohjelmaan ja luennoitsijoihin tapahtumasivuilla.

Oulu Optometria Forum kerää tänäkin vuonna yhteen optisen alan ammattilaisia sekä alan yrityksiä. Syksyn koulutustapahtuma onkin oiva mahdollisuus kerätä lisäkoulutuspisteitä, verkostoitua ja päästä vaihtamaan kuulumisia alalla olevien tuttavien kanssa samalla, kun pääset nauttimaan laadukkaista ja ajankohtaisista luennoista.

Tapahtuman kantavana teemana on tänä vuonna silmän mikroskopointi – mitä tutkitaan, miten tutkitaan ja miksi tutkitaan. Luennot linkittyvät käytännönläheiseen ja työelämälähtöiseen mikroskopointiin, joka on tärkeä osa optikon tai optometristin suorittamaa näöntutkimusta.

Tänä vuonna on luentojen lisäksi mahdollisuus osallistua myös rautaisten ammattilaisten vetämiin työpajoihin, joissa pääsee kertaamaan esimerkiksi perusmikroskopiaa, gonioskopiaa tai oct-kuvien tulkintaa.  Lisää työpajoista ja niiden sisällöistä löytyy tapahtumasivuilta.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Näkeminen ja silmäterveys NÄE ry:n ja Oulun ammattikorkeakoulun 3. vuoden optometristiopiskelijoiden kanssa. Tapahtuma toteutetaan osana joulukuussa 2023 valmistuvien optometristien opinnäytetyötä.  

Nähdään syyskuussa Oulussa!