Striim-ilmoittautuminen vielä avoinna Oulu Optometria Forumiin

Vielä ennätät ilmoittautua etäosallistujaksi optisen alan syksyn ykköstapahtumaan. Päivän luennot striimataan suorana.

Tänä vuonna Oulu Optometria Forum järjestetään lauantaina 16.9.2023. Tapahtuma järjestetään Oulun ammattikorkeakoulun Kontinkankaan kampuksella ja mukaan pääsee myös etäyhteyksin. Striimiin voit ilmoittautua tapahtuman alkuun asti. Tutustu ohjelmaan ja luennoitsijoihin tapahtumasivuilla.

Tapahtuman kantavana teemana on tänä vuonna silmän mikroskopointi – mitä tutkitaan, miten tutkitaan ja miksi tutkitaan. Luennot linkittyvät käytännönläheiseen ja työelämälähtöiseen mikroskopointiin, joka on tärkeä osa optikon tai optometristin suorittamaa näöntutkimusta.

Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Näkeminen ja silmäterveys NÄE ry:n ja Oulun ammattikorkeakoulun 3. vuoden optometristiopiskelijoiden kanssa. Tapahtuma toteutetaan osana joulukuussa 2023 valmistuvien optometristien opinnäytetyötä.  

Ilmoittaudu mukaan tapahtumasivujen kautta.