Suuri sote-seminaari: Tuottavuuden parantaminen

Sote-palveluita on kyettävä tuottamaan määrällisesti nykyistä enemmän ja vaikuttavammilla keinoilla, jos halutaan saavuttaa sote-uudistuksen keskeiset tavoitteet saatavuuden parantamisesta ja kustannusten kasvun hillitsemisestä. Tämä edellyttää kunnianhimoisia kehitysloikkia useilla eri alueilla vielä alkaneella vaalikaudella. Näkeminen ja silmäterveys NÄE ry & Lääkäripalveluyritykset ry järjestävät Suuren sote-seminaarin 31.10.2023 Helsingissä. Seminaarissa paneudutaan tulevaisuuden turvaamiseen.

Edelläkävijät tietävät jo, kuinka tarttua toimeen. Kaikki hyvinvointialueet painivat talouden haasteiden kanssa, koska työt jouduttiin aloittamaan takamatkalta: hyvinvointialueet saivat perinnöksi ylipitkät hoitojonot ja suuren hoitovelan. Joka ikinen sote-käsipari on tarpeen, jotta tulevaisuus turvataan.

Katso seminaarin koko ohjelma ja osta lippusi nyt tapahtumasivuilta. Ole nopea, sillä paikkoja on rajoitetusti!

Syksyn Suuri sote-seminaari on koko päivän tapahtuma, joten kalentereista kannattaa varata aikaa klo 9.00-16.00 31.10.2023. Tapahtumapaikkana toimii Pörssitalo Helsingissä. Tapahtuman juontaa Kirsi Heikel. Tervetuloa mukaan!