Synsam laajenee pääkaupunkiseudulla

Teksti ja kuva: Synsam

Synsam laajentaa myymäläverkostoaan pääkaupunkiseudulla, kun uusi Synsam-liike avattiin Vantaan Myyrmäessä kauppakeskus Myyrmannissa keskiviikkona 1.11.2023. Uuden liikkeen myötä pystymme palvelemaan Vantaan ja koko pk-seudun kuluttajia aiempaa paremmin ja monipuolisemmin. Suomessa Pohjoismaiden johtavalla optikkoketju Synsamilla on jo yli 50 liikettä, ja pääkaupunkiseudullakin 14 liikettä.

Synsam Myyrmannista löydät laajan yli 2000 kehyksen valikoiman silmälaseja, aurinkolaseja ja urheilulaseja, piilolinssit, piilolinssinesteet sekä muut optisen alan oheistuotteet sekä näöntarkastuspalvelut, jatkossa myös silmälääkäripalvelut. Tarjoamme liikkeessä veloituksetonta tyylineuvontaa, jossa Synsamin ammattitaitoinen henkilökunta auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivat kehykset ja linssit laajasta valikoimasta. Kehyksissä ja aurinkolaseissa tarjoamme laadukkaiden perusmallien lisäksi persoonallisia ja muodikkaita uutuuksia, kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä sekä kierrätysmateriaalista valmistettuja kehyksiä kuten myös second hand -kehyksiä.

Synsam Lifestyle -vuokrauspalvelu kasvattaa suosiotaan

Liikkeessä voit myös tutustua supersuosittuun Synsam Lifestyle™ -sopimukseen. Lifestyle-sopimus on helppo ja huoleton palvelu, mikäli haluat mieluummin vuokrata silmälasisi. Sopimukseen voit valita kolmet tai useammat silmälasit, esimerkiksi moniteho-, luku- tai aurinkolasit. Sopimukseen sisältyy veloituksetta uudet linssit näön muuttuessa, vakuutus, puhdistustuotteet sekä ilmaiset näöntarkastukset. Lisäksi voit kerran vuodessa vaihtaa yhdet kehykset uusiin.

Synsamilta löydät kaiken mitä tarvitset, haitpa vakuuttavaa tyyliä töihin, rennompaa lookia lomalle, edustavaa ilmettä juhliin tai sporttilasit urheiluun.

Tervetuloa tutustumaan uuteen liikkeeseen!

Synsam Group on Pohjoismaiden johtava optikkoketju, jolla on laaja ja edullinen Lifestyle-tarjonta. Synsam Group tarjoaa laajan valikoiman silmien terveyteen ja silmälasimuotiin liittyviä tuotteita ja palveluja, jotka perustuvat asiakkaiden erilaisiin elämäntyyleihin ja tarpeisiin. Konsernilla on noin 4 000 työntekijää ja sen liikevaihto on noin 5 miljardia Ruotsin kruunua (2022). Synsam Groupilla on Pohjoismaissa noin 500 myymälää, jotka toimivat Synsam, Synsam Recycling Outlet ja Tanskassa Profil Optik brändien alla. Digitalisaation, sopimusmyynnin ja muiden innovatiivisten konseptien myötä Synsam Groupilla on vahva asema pohjoismaisilla optiikkamarkkinoilla, mm. asiakastyytyväisyydessä, tuotetarjonnassa ja ESG:ssä. Synsam Group on listattu Nasdaq Stockholmiin (SYNSAM). www.synsamgroup.com