Silmähoitajapäiville on selkeä tilaus – Näe ry kehittää koulutuskonseptia

Näe ry järjesti ensimmäistä kertaa silmähoitajille räätälöidyt koulutuspäivät viime vuonna Tampereella. Koulutus- ja verkostoitumistapahtuma syntyi täyttämään tyhjiötä, joka oli seurausta Silmähoitajat ry:n toiminnan päättymiselle. Silmähoitajapäivillä on pitkät perinteet ja kentältä kantautui selkeä toive koulutuksen tarpeellisuudesta.

Koulutus tarjoaa silmähoitajille mahdollisuuden päivittää ja laajentaa ammattitaitoa sekä pysyä ajan tasalla alan uusimmista kehityksistä. Haluamme olla myös aktiivisessa vuorovaikutuksessa silmähoitajien kanssa, jotta järjestämämme koulutukset vastaavat heidän tarpeisiinsa. Henkilökunnan saadessa uusinta tietoa ja kehittäessä osaamistaan, saavat potilaat saavat parempaa hoitoa. Uskon myös, että säännölliset koulutuspäivät tekevät hyvää silmäterveyden ammattilaisten yhteistyölle, Näe ry:n toimitusjohtaja Panu Tast kommentoi.

Kaksipäiväinen koulutustapahtuma saa nyt jatkoa ja järjestetään tänä vuonna 14.-15.3.2024 Helsingissä. Tapahtumapaikkana toimii hotelli Scandic Pasila. Tapahtuma järjestään yhteistyössä Terveystalon kanssa ja jälleen tänä vuonna ohjelman on suunnitellut silmätautien erikoislääkäri Matti Seppänen. Seppänen toimii myös itse luennoitsijana yhdessä muiden silmäterveyden huippuasiantuntijoiden kanssa. Aiheita ovat kaihi, silmäluomien sairaudet, virheasennot ja allergiat sekä OCT silmäsairauksien diagnostiikassa.

Myös optikot ja optometristit tervetulleita

Tapahtuman kohderyhmänä ovat silmähoitajien lisäksi sairaalaoptometristit ja alan opiskelijat. Myös optikot ja optometristit ovat tervetulleita. Koulutuspäivien aikana heillä on mahdollisuus kerätä yhteensä viisi optikoiden- ja optometristien täydennyskoulutuspistettä.

Viimevuotinen tapahtuma sai osallistujilta loistavaa palautetta sisällöstä, järjestelyistä ja tapahtuman tarpeellisuudesta. Kiitosta saivat sekä osaamista syventävät luentoaiheet että asiantuntevat luennoitsijat. Kompakti kaksipäiväinen kokonaisuus, jossa luennot ja majoitus kätevästi samassa paikassa hyvien kulkuyhteyksien päässä oli myös osallistujien mieleen, samoin kuin vapaamuotoinen iltajuhla, jossa ammattilaiset pääsivät verkostoitumaan ja rentoutumaan tiukan koulutuspäivän vastapainoksi.

Liput nyt myynnissä

Liput tapahtumaan ovat nyt myynnissä. Hinta Näe ry:n jäsenille 350 € (ei jäsenet 450 €) ja opiskelijoille 200 €. Liput sisältävät kahden päivän koulutuksen lisäksi kaikki tarjoilut sekä torstai-iltana järjestettävän iltajuhlan. Liput maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Osallistumisen laskuttaminen mahdollista yrityksille ja yhteisöille, joilla on y-tunnus. Scandic Pasilasta on varattu huonekiintiö myös pitkämatkaisille majoittujille. Osallistujat vastaavat itse majoituksen varaamisesta ja kustannuksista.

Koulutus järjestetään lähikoulutuksena.  Lisätietoa tapahtumasivulla https://e.eventos.fi/events/naery/silmahoitajien-koulutuspaivat-2024/etusivu