Synsamin 60. liike Suomessa on avattu Jyväskylässä

Synsam Group Finland Oy

Optikkoketju Synsam on avannut uuden liikkeen kauppakeskus Keljoon 18. huhtikuuta. Uusi myymälä tarjoaa Jyväskylän ja sen ympäryskuntien asukkaille ja yrityksille alueen laajimman valikoiman silmä- ja aurinkolaseja sekä optikko- ja silmälääkäripalvelut. Pohjoismaiden johtavalla optikkoliikkeellä on Suomessa nyt 60 myymälää, joista Keljoon avattava liike on Jyväskylän toinen. Kaupungin toinen liike sijaitsee Jyväskylän keskustassa kauppakeskus Forumissa.

”Olemme erittäin innoissamme Jyväskylän toisesta liikkeestä. Tervetuloa tutustumaan uuteen liikkeeseen sekä hyödyntämään huikeat avajaistarjoukset, mm. kaikki silmälasit 50 %:n alennuksella! Meillä on laajat aukioloajat ja näöntarkastukseen pääsee myös suoraan liikkeessä”, toteaa liikevastaava Jenni Putkonen.

”Keljon kauppakeskuksen loistava sijainti palvelee jyväskyläläisten lisäksi erinomaisesti myös lähialueiden asukkaita. Uskon, että saamme paljon uusia asiakkaita tutustumaan laajaan, lähes 2000 kehyksen valikoimaamme”, kertoo Synsam Suomen toimitusjohtaja Vesa Mars.

Liikkeessä voit tutustua myös supersuosittuun Synsam Lifestyle™ -sopimukseen. Lifestyle-sopimus on helppo ja huoleton palvelu, mikäli haluat mieluummin vuokrata silmälasisi. Sopimukseen voit valita kolmet tai useammat silmälasit, esimerkiksi moniteho-, luku- tai aurinkolasit. Sopimukseen sisältyy veloituksetta uudet linssit näön muuttuessa, vakuutus, puhdistustuotteet sekä ilmaiset näöntarkastukset. Lisäksi voit kerran vuodessa vaihtaa yhdet kehykset uusiin.

Kevään ja kesän 2024 aurinkolasitrendit

Laajan kehysvalikoiman lisäksi liikkeestä löytyy tänä keväänä jokaiselle omaan tyyliin ja arvomaailmaan sopivat aurinkolasit, sillä valikoimassa on laaja valikoima erilaisia värejä ja muotoja.

”Jyväskyläläiset ovat ottaneet uutuuskehykset hyvin vastaan, olemme hyvinkin rohkeita kokeilemaan erilaisia kehyksiä. Aurinkolasien kanssa myös hullutellaan herkemmin kuin silmälasien kanssa, kun ne eivät ole koko ajan päässä”, iloitsee Putkonen.

”Toinen vahva trendi on klassiset aurinkolasikehykset. Niissä nähdään suomalaisten suosimaa luonnonläheisyyttä, sillä klassisissa malleissa maanläheiset värit yhdistyvät ajattomaan ilmeeseen.”

Tänä vuonna myös urheilulasien muotoilu ottaa entistä enemmän vaikutteita muotitrendeistä. Liikunnalliseen elämäntapaan sopivia aurinkolaseja etsivän ei tarvitse enää valita tyylin ja toiminnallisuuden välillä, vaan nämä yhdistyvät uusissa malleissa sulavasti.

”Näissä menee nyt vaikutteet molempiin suuntiin, sillä aurinkolaseihin otetaan vaikutteita urheilu- ja jopa ronskeista suojalaseista”, Putkonen sanoo.

Vastuullisten vaatehankintojen ohella suosiota kasvattaa koko ajan myös ympäristöystävällinen aurinkolasimuoti. Silmälasien ja kehysten valmistaminen kestävistä materiaaleista, kuten kierrätysmuovista, lisääntyy koko ajan. Vastuullisia aurinkolasihankintoja voi tehdä myös Synsam Outletissa, jossa on tarjolla kattava valikoima kierrätettyjä second hand -kehyksiä edulliseen hintaan maailman tunnetuimmilta tuotemerkeiltä.