Specsavers avasi Helsingin ensimmäisen kivijalkaliikkeensä Aleksanterinkadulle – uniikki myymälä palvelee helsinkiläisiä entistä paremmalla sijainnilla

Optikkoketju Specsavers avasi Helsingin ainoan kivijalkaliikkeensä Aleksanterinkadulle 8. elokuuta 2024. Liike siirtyi kauppakeskus Forumista Aleksanterinkadulle, ja tarjoaa nyt entistä saavutettavampaa palvelua alueella liikkuville. Myymälän yrittäjänä jatkaa Specsavers Helsinki Forumista tuttu optikko-yrittäjä Jaana Ylätalo.

Uuden myymälän sijainti keskeisellä paikalla yhdellä Suomen tunnetuimmista ostoskaduista tarjoaa asiakkaille helpon pääsyn laadukkaiden optikkopalveluiden äärelle.

Liikkeen omistaja, optikko-yrittäjä Jaana Ylätalo, on innoissaan uudesta sijainnista. Aiemmin Forumin myymälässä yrittäjänä toiminut Ylätalo uskoo uuden myymälän palvelevan asiakkaita entistä paremmin.

”Uuden myymälän sijainti on strateginen valinta, joka palvelee ennen kaikkea asiakkaitamme. Me Specsaversilla uskomme kasvokkaiseen asiakaspalveluun verkkokaupan aikakaudellakin ja haluamme olla siellä, missä asiakkaammekin ovat!” sanoo Ylätalo.

Entistä laajempi kehysvalikoima, silmien hyvinvoinnin palvelut ja tuttu tiimi

Aleksanterinkadun myymälästä löydät laajan kehysvalikoiman niin aurinkolaseja kuin silmälasejakin sekä piilolinssit ja niiden tarvikkeet.

”Odotamme innolla, että pääsemme palvelemaan asiakkaita uusissa, avarissa tiloissamme. Uudessa liikkeessämme on entistä laajempi kehysvalikoima ja enemmän tilaa palvella asiakkaitamme. Uskomme, että asiakkaamme arvostavat näitä parannuksia”, Ylätalo toteaa.

Tuotteiden ja kehyspalveluiden lisäksi myymälässä palvelevat asiantuntevat optometristit ja saatavilla ovat silmälääkäripalvelut.

”Kannustamme kaikkia pitämään huolta näöstään. Näöntutkimuksessa on hyvä käydä parin vuoden välein”, Ylätalo muistuttaa.

Aleksanterinkadun myymälä on Specsaversin mittakaavassa uniikki Suomessa, ja sieltä löytyy design-elementtejä, joita on Pohjois-Euroopassa vain valikoiduissa Specsavers-myymälöissä.

Specsaversin myymälät ovat paikallisten yrittäjien omistamia

Specsaversin toimintamalli perustuu paikallisyrittäjyyteen, ja etenkin optikkoyrittäjillä on avainrooli korkean silmien hyvinvoinnin palvelun varmistamisessa. Specsaversin yli 50 myymälää Suomessa ovat paikallisten yrittäjien omistamia ja pyörittämiä.

”Yrittäjyys Specsaversilla on todella helppoa, sillä tukea on aina saatavilla suurempiin linjoihin ja esimerkiksi markkinointiin, joka ei lukeudu vahvuuksiini. Voin itse keskittyä siihen, minkä parhaiten osaan, eli myymälän pyörittämiseen, näönhuollon kehittämiseen ja asiakkaiden auttamiseen”, Ylätalo iloitsee.

Tervetuloa tutustumaan uuteen myymälään osoitteeseen Aleksanterinkatu 11, Helsinki!