NÄE ry kutsuu optikoita ja silmälääkäreitä työryhmiin

Näkemisen ja silmäterveyden toimiala NÄE ry kutsuu silmäklinikkavaliokunnan aloitteesta jäseniä työryhmiin valmistelemaan alalle asiakas- ja potilaskeskeisiä työnjakomalleja. Malleja tarvitaan koko toimialan yhteisen näkemyksen tueksi sote-valmistelun edetessä seuraavaan vaiheeseen syksyllä 2016. Kutsu koskee kaikkia optikkoja ja silmälääkäreitä ja sitä saa vapaasti lähettää eteenpäin sekä jakaa omissa kanavissa. Lisätietoja työryhmien työskentelystä antaa NÄE ry:n toimitusjohtaja Panu Tast (p. 040 5422227, panu.tast@www.naery.fi). Työryhmien perustamisesta ja niiden lopullisen kokoonpanon päättää NÄE ry:n hallitus seuraavassa kokouksessaan kesän jälkeen. Toivomme ilmoittautumisia 30.6.2016 mennessä. Ilmoittaudu sähköpostitse mukaan työryhmätyöskentelyyn järjestökoordinaattori Tarja Paussoille: tarja.paussoi@www.naery.fi. Panu Tast Näkemisen ja silmäterveyden toimiala ry Eteläranta 10 00130 Helsinki p. 029 3000 900 Seuraa meitä naery.fi Facebook   Twitter LinkedIn   Näkemisen ja silmäterveyden toimiala (NÄE ry) syntyi keväällä 2016, kun optikkoliikkeet ja yksityiset silmäklinikat sekä niitä palvelevat maahantuojat ja tukkukaupat yhdistivät voimansa. NÄE ry vastaa toimialan elinkeino-, terveys- ja koulutuspoliittisesta edunvalvonnasta, hoitaa alan viestintää sekä tuottaa tutkimustietoa ja koulutusta. Jäsenyritykset muodostavat yli 80 % toimialan liikevaihdosta. Yritysten lisäksi järjestöön kuuluu näkemisen ja silmäterveyden ammattilaisia kouluttavia oppilaitoksia ja heitä edustavia yhdistyksiä. NÄE ry on Kaupan liiton ja Suomen Yrittäjien toimialajärjestö.