NÄE ry:n verkkopalvelu on uudistunut

Näkemisen ja silmäterveyden toimiala ry:n viestintää on kuluneen vuoden aikana uudistettu vastaamaan paremmin toimialan ja sen moninaisten sidosryhmien tarpeita ja toiveita. Keväällä kokonaan digitaaliseen formaattiin siirtynyt Näe-lehti palvelee nyt laajasti kaikkia toimialasta ja sen ilmiöistä kiinnostuneita, ja jäsenpalveluita kootaan entistä enemmän vain jäsenille suunnattuun verkkopalveluun.

Jatkossa Naery.fi -sivusto toimii edelleen koko toimialan yhteen kokoavana foorumina, jolta löytää vaivattomasti kaiken omaa työntekoa ja osaamista tukevan uusimman tiedon. NÄE ry:n jäsenyritysten edustajille sekä yhteistyöjäsenorganisaatioiden jäsenille lanseeraamme laajan digitaalisen jäsenpalvelun, joka pitää sisällään entistä enemmän tietoa, tukea ja inspiraatiota.

Uusi verkkosivusto aukeaa 3.12. tutussa osoitteessa naery.fi. Vanha sivustomme palvelee siihen asti.

NÄE ry:n jäsenyritysten edustajat – uudelle sivulle kirjautumista varten tarvittava jäsennumerosi toimitetaan sähköpostitse.

 

Koko toimialalle ja muille sidosryhmille:

Uutisvirta pitää sinut ajan hermolla

Naery.fi:ltä löydät toimialan uutiset, tapahtumat ja koulutukset aina ajantasaisina, samoin kuin toimialan näkyvyyden mediassa sekä somessa.

Osaamisen kehittäminen koottuna yhteen paikkaan

Oman ammattitaidon kehittämisestä on tullut yhä keskeisempi osa jokaisen arkea. Keinoja on monia: verkkokursseja ja -luentoja; koulutuksia ja tapahtumia niin Suomessa kuin muualla; uusia tutkimuksia ja julkaisuja. Jatkossa löydät kaipaamasi formaatin helposti sivustoltamme.

Löydä etsimäsi

Verkkosivuilla kaikkien käytettävissä ovat myös hakukoneet, joilla voi etsiä optikkoliikkeen tietoja ja tarkistaa yksittäisen optikon täydennyskoulutustiedot. Ammattilaisten käyttöön tarkoitetulla tuotehaulla löytyvät tietyt tuotteet, tuoteryhmät ja brändit sekä niitä maahantuovat yritykset.

…ja paljon muuta

Naery.fi -sivulta löydät jatkossakin mm. täydennyskoulutusrekisterin, Optometrian Eettisen Neuvoston aineistot ja tilaustuotteet.

 

Jäsenille lisäksi:

Jäsenpalvelun sisällöt entistä laajemmat ja monipuolisemmat

Jäsenviestintämme muuttuu, kun uusi jäsenpalvelu avautuu. Kirjautumisen takaa löytyvät jatkossa ajantasaiset uutiset, artikkelit, tutkimukset ja muut sisällöt koskien kaupan toimiala-asioita ja terveydenhuollon palveluntuotantoa, lainsäädäntöä, yritys- ja työnantaja-asioita sekä teknologiaa, innovaatioita ja muoti-ilmiöitä. Saat jatkossakin sähköpostiisi jäsen- tai uutiskirjeen, johon uudet sisällöt on koottu.

Tulevaisuusfoorumilla olet askelen edellä

Tammikuussa sivustolla aukeaa täysin uusi Tulevaisuusfoorumi, jonka tavoitteena on tuoda näkemisen ja silmäterveyden toimialan ammattilaisten saataville oleellisimmat ainekset tulevaisuudessa pärjäämiseen ja menestymiseen – miten suuret kysymykset, kuten teknologinen kehitys, digitalisaatio ja ilmastoasiat muuttavat maailmaa ja mitä se merkitsee oman työni kannalta?