Hyödynnä early bird-tarjous! Optometrian huiput saapuvat Helsinkiin – tule sinäkin

Toukokuun seminaari on ainutlaatuinen näköalapaikka toimialan nykyhetkeen ja tulevaisuuteen. Suomessa on tuskin koskaan kokoontunut yhtä suuri kansainvälinen joukko optometrian alan huippuja jakamassa tuoreinta tietoa ja näkemystä. Jokaisen optisella alalla työskentelevän kannattaa osallistua seminaariin, jossa on mahdollisuus muutaman päivän aikana oppia runsaasti uutta ja tavata oman toimialan osaajat ja visionaarit monelta eri mantereelta.

Rekisteröidy helmikuun puolella ja säästä rahaa!

Siirry rekisteröintiin >>

EAOO Helsinki2020 -seminaari korvaa tänä vuonna NÄE ry:n perinteisesti järjestämät Optometriapäivät, eikä koulutuspäiviltä kannata tänäkään vuonna jäädä pois. Luvassa on myös koulutuspisteitä tavalliseen tapaan.

Luentojen ja esitysten kieli on englanti, koska Euroopan optometrian akatemia EAOO:n isännöimään seminaariin odotetaan runsaasti kansainvälistä yleisöä ja koska suuri osa alan kuin alan tieteellisestä tutkimuksesta tehdään englanniksi. Seminaari tarjoaa mahtavan tilaisuuden verkostoitua ulkomaisten kollegoiden kanssa ja avartaa omia näkemyksiä siitä, mihin optinen kauppa ja optometria globaalisti ovat matkalla. Luonnollisesti tilaisuus toimii myös arvokkaana paikkana kansainvälisille vieraille kohdata suomalaiset optometrian ammattilaiset ja kuulla, miten hommat Suomessa hoidetaan.

Seminaarin ohjelma on tavallisia Optometriapäiviä laajempi, koska luentoja ja esityksiä on rinnakkain monessa eri tilassa. Osallistujat voivat itse vapaasti valita, mitä luentoa he milloinkin menevät kuulemaan tai mihin workshoppiin osallistuvat – Messukeskuksen tiloissa voi vapaasti liikkua eri luentosalien välillä eikä eri luennoille tai workshopeihin tarvitse ilmoittautua erikseen – riittää, että on rekisteröitynyt ja ostanut lippunsa tapahtumaan.

Perinteisten keynote-puheenvuorojen lisäksi seminaariohjelmaan sisältyy paljon muuta, josta ei kannata jäädä paitsi. Avaamme ohjelman konsepteja ja sisältöjä Naery.fi:llä lähipäivinä ja -viikkoina – seuraa kanaviamme ja pysyt kärryillä siitä, mitä toukokuussa on luvassa!