Optometriapäivät ensimmäistä kertaa Oulussa

Näkemisen ja silmäterveyden ammattilaisille suunnattu koulutus- ja verkostoitumistapahtuma järjestetään ensimmäistä kertaa pohjoisessa Suomessa, kun Oulu Optometria Forum valtaa Radisson Blu Hotelin syyskuussa. 

26.-27.9.2020 järjestettävässä koulutusviikonlopussa yhdistyvät Oulussa perinteisesti järjestetty optikoiden ja optometristien täydennyskoulutuspäivä, Suomen Piilolasiseuran 50-vuotisjuhlakoulutuspäivä sekä perinteisesti NÄE ry:n Helsingissä järjestämät Optometriapäivät. Tapahtuman pääteemoja ovat kliininen optometria sekä erikoispiilolasit. Luennoitsijat saapuvat Ouluun eri puolilta Eurooppaa jakamaan tuoreinta tietoa ja uusia näkökulmia. Luennoista myönnetään yhdeksän täydennyskoulutuspistettä. Ohjelmassa on luentoja suomen ja englannin kielillä.

Tapahtuma lähetetään verkon välityksellä kokonaisuudessaan ja siihen voi siis osallistua joko etänä tai paikan päällä. Mikäli mahdolliset uudet koronapandemiasta johtuvat liikkumis- ja kokoontumisrajoitukset estävät fyysisen tapahtuman järjestämisen, tapahtumaa ei peruta tai siirretä, vaan siinä tapauksessa se muuttuu täysin virtuaaliseksi.

Oulu Optometria Forum syntyy kolmen organisaation, Oulun ammattikorkeakoulun, Suomen Piilolasiseuran ja NÄE ry:n yhteistyöllä. Toteutuksesta vastaa Oamkin optometrian opiskelijaryhmä yhdessä Piilolasiseuran kanssa yhteistyötä tekevän Metropolia Ammattikorkeakoulun optometrian opiskelijaryhmän kanssa. Tapahtuma on opiskelijoiden opinnäytetyö. NÄE ry vastaa tapahtuman verkkolähetyksestä.

Ilmoittautuminen on nyt avoinna – varaa paikkasi heti!

Lisätietoja tapahtumasta ja luennoista saat tapahtumasivuilta, Facebookista ja Instagramista.

Liity uutiskirjelistalle täältä saadaksesi viimeisimmät tiedot tapahtumasta!

Metropolia – OAMK – Suomen Piilolasiseura – NÄE ry – EAOO
Yhteistyössä

Alcon – CooperVision – EyeVision – Hoya – Multilens – SOA ry– Thea – Velikuusamo

Helsinki2021 sponsorit

Alcon – Essilor – CooperVision – Metropolia – Oculus

Kuva Ella Kaidesoja