EAOO Helsinki2021 tulee – ilmoittautuminen nyt auki

EAOO Helsinki 2021 -seminaarin valmistelut ovat jo täydessä käynnissä ja ilmoittautuminen avattu. Helsingissä 23.–25.4.2021 järjestettävä kansainvälinen koulutustapahtuma sisältää puheenvuoroja ja näkemyksiä alan huippunimiltä, joten nyt kannattaa hyödyntää ainutlaatuinen koulutusmahdollisuus! Puhujat osallistuvat tapahtumaan etänä ja livenä.

Ohjelma on yhtä kattava kuin pandemian jaloista siirtynyt viime kevään tapahtuma. Seminaarin teemoina ovat mm. alan tulevaisuus ja teknologia. Luennot ovat englanniksi.

Voit osallistua EAOO Helsinki2021 -tapahtumaan livenä tai verkossa. Kaikki pääluennot striimataan. Tapahtuma ei enää siirry eteenpäin, vaan muuttuu tarvittaessa kokonaan online-seminaariksi. Tarkkailemme viranomaisviestintää ja tiedotamme mahdollisista muutoksista.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu EAOO Helsinki2021 -tapahtumaan tästä

Lisätietoa:

EAOO Helsinki -tapahtuman viralliset nettisivut

EAOOHelsinki2021 Facebook

EAOOHelsinki2021 Facebook event

EAOOHelsinki Twitter