EAOO Helsinki2021 muuttuu kokonaan online-tapahtumaksi

EAOO Helsinki2021 -seminaari toteutetaan tänä keväänä pelkästään online-tapahtumana. 23.–25.4.2021 järjestettävä kansainvälinen koulutustapahtuma pyrkii näin huolehtimaan osallistujien ja puhujien turvallisuudesta pandemia-aikana. Hyvä puoli online-tapahtumassa on joustavuus – osallistuminen on nyt helppoa ja kätevää mistä päin tahansa.

Muutos ei vaikuta ohjelmasisältöön: kolmipäiväisen koulutuksen luennot striimataan, ja myös näyttely muuttuu sähköiseen muotoon. Nyt kannattaa hyödyntää ainutlaatuinen koulutusmahdollisuus! Seminaari sisältää alan huippujen puheenvuoroja ja näkemyksiä, joita ei kannata jättää kuulematta.

Tapahtuman teemoina ovat alan tulevaisuus ja teknologia. Aiheita ovat mm.:

  • Optometrian haasteet ja mahdollisuudet – tekoäly ja uudet teknologiat
  • Näkökyky heikentyy globaalisti – tulevaisuuden vaikutukset?
  • Kuivien silmien hoitomuodot
  • Näkeminen ja dementia
  • Toiminnallinen heikkonäköisyys eli amblyopia

Luennot ovat englanniksi. Voit tutustua koulutuksen ohjelmaan täällä. Vie osaamistasi rohkeasti eteenpäin ja ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittaudu EAOO Helsinki2021 -seminaariin tästä >

Mikäli olet jo ilmoittautunut tapahtumaan paikan päälle, sinun ei tarvitse tehdä muutosta ilmoittautumiseesi – me huolehdimme siitä. Jos olet ostanut illallislipun, se hyvitetään sinulle. Huomioithan, että peruutusehtojemme mukaan tapahtumaan ilmoittautumista ei voi perua kuin lääkärintodistuksella.