NÄE ry:n uusi puheenjohtaja Henri Vuorinen haluaa olla sillanrakentaja

NÄE ry:n hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi valittu optikko ja yrittäjä Henri Vuorinen aloittaa tehtävässä luottavaisin mielin. Vaikka ympärillä oleva maailma on varsin poikkeuksellisessa tilanteessa, hän näkee alan tulevaisuuden hyvänä ja haluaa toimia järjestössä sillanrakentajana. NÄE toivottaa Vuorisen tervetulleeksi ja kiittää yhdeksän vuotta tehtävässä toiminutta Pekka Palmua ansiokkaasta työstä!

Helsingin Keops Lasipalatsissa työskentelevä Henri Vuorinen aloittaa puheenjohtajatyönsä heti. NÄE on Vuoriselle jo ennestään tuttu järjestö, sillä hän on ollut mukana NÄE ry:n hallituksessa jo muutaman kauden – ensimmäisen kerran jo 10 vuotta sitten. Tässä ajassa paljon on muuttunut.

– Maailma on nyt hyvin poikkeuksellisessa tilanteessa pandemian ja rajoitteiden suhteen. Näen tulevaisuuden kuitenkin hyvänä. Meillä on alalla hyvät toimintaedellytykset, Vuorinen summaa viime päivien tilannetta.

Vuorinen uskoo hyvinvointitrendin kasvuun ja kannustaa katsomaan tulevaisuutta luottavaisin silmin.

– Koronasta huolimatta ihmiset panostavat entistä enemmän omaan hyvinvointiin. Myös oma näkeminen ja silmien terveys kiinnostavat. Lisäksi on hyvä muistaa, että digitalisaatio tuo valtavasti mahdollisuuksia tehdä asioita uudella tavalla, esim. etänä.

Puheenjohtajana Vuorinen on halukas oppimaan uutta. Hän kokee itsensä sillanrakentajaksi.

– Meillä NÄE ry:ssä eri jäsenryhmät ovat hyvin edustettuna. Toiminta on rakentavaa ja haluan pitää sen sellaisena – jopa parantaa sitä. Toimiva yhteistyö on tärkeää, kun ajamme asioita yhdessä eteenpäin.

Tällä hetkellä Vuorinen odottaa erityisesti ensi kuun EAOO Helsinki2021 -koulutustapahtumaa, joka järjestetään ensimmäistä kertaa suomalaisvoimin ja täysin virtuaalisesti.

– Tämä on meille näytön paikka ja hieno mahdollisuus! Toivon, että kotimaan ammattilaiset tulevat aktiivisesti mukaan tapahtumaan, Vuorinen kannustaa.