Naery.fi uudistui – enemmän oman alan uutisia ja mainospaikkoja

Uudistunut naery.fi kokoaa entistäkin paremmin yhteen näkemisen ja silmäterveyden uutiset ja puheenaiheet. Myös mainostusmahdollisuuksia on tarjolla useampia. Näköpiiri-osiossa julkaisemme laajemmin alan uutisia, joita voi jättää kätevästi lomakkeen kautta. Sivuston mainoispaikoista on tulossa webinaari kevään aikaan, pysy kuulolla!

NÄE ry:n verkkosivusto naery.fi kokoaa yhteen alan uutiset ja puheenaiheet sekä toimialajärjestön laajan edunvalvontatyön. Sivustolla vierailevat pääasiassa toimialalla työskentelevät ammattilaiset ja alan sidosryhmien edustajat. Palvelemme myös alan opiskelijoita, mediaa ja näkemisen ja silmäterveyden toimialan ilmiöistä kiinnostuneita kuluttajia. Vuonna 2020 naery.fi-sivuston sisältöjä katsottiin lähes 100 000 kertaa yli 33 000 käyttäjän toimesta.

Verkkosivuillamme on mahdollisuus mainostaa erilaisin bannerein. Tarjoamme ensimmäistä kertaa vaihtoehtona myös kaupallista yhteistyötä artikkelin muodossa. Artikkeli voi käsitellä alaa laajasti, mutta se ei saa loukata järjestön toimintaa. NÄE ry:n toimitusneuvosto lukee artikkelin läpi ennen sen julkaisua. Jaamme kaupallisen yhteistyöartikkelin myös NÄE ry:n Facebook-kanavalle.

Tutustu naery.fi:n mainospaikkoihin tästä.

Onko sinulla uutinen tai juttuidea?

Julkaisemme alaa koskevia ajankohtaisia uutisia ja kuvia Näköpiiri-osiossa. Jos sinulla on uutisoitavaa esimerkiksi yrityksestäsi, henkilöstöstäsi, tulevasta tapahtumasta tai kiinnostavasta tuoteuutuudesta, voit lähettää sen sivustolle julkaistavaksi lomakkeen kautta. Uutisia julkaistaan toimituksen harkinnan mukaan ja toimitus voi tarvittaessa muokata uutistekstiä.

Otamme mielellämme vastaan myös juttuideoita, caseja ja haastateltavia naery.fi:n artikkeleihin. Mikäli mielessäsi on hyvä idea, lähetä rohkeasti sähköpostia toimitusneuvostolle osoitteeseen viestinta@naery.fi.