Metropoliasta valmistui 20 uutta optometristia

Metropolia Ammattikorkeakoulusta valmistui kevätlukukaudella 20 uutta optisen alan ammattilaista. Toukokuussa valmistuneita juhlittiin virtuaalisesti 21.5. ja kesäkuussa valmistuvien virtuaalivalmistujaisia vietetään 18.6.

Bror biese -stipendi myönnettiin Sanna Virnekselle, joka valmistui parhaalla todistuksella.

Todistuksen lisäksi muita perusteluja ovat muun muassa Virneksen työskentelyn huolellisuus, tasaisuus ja laadukkuus koko opintojen ajan sekä opinnäytetyö. Sen tuotoksena syntyi ammattimainen ja huolellinen ohjeistus Metropolian KyläOPTIKKO -liikkeen toimintaa tukemaan.

– Tinkimättömään työskentelyyn lienee myötävaikuttanut aikaisempi vahva terveydenhuollon ammattilaisuus ja yrittäjähenkinen ote, kertoo optometrian tutkinto-ohjelman lehtori Johanna Valtanen.

NÄE ry onnittelee valmistuneita!