SILMO PARIS 2021 KOKOAA YHTEEN OPTISEN ALAN TOIMIJAT KAHDEN VUODEN TAUON JÄLKEEN

Tämän syksyn yksi ehdoton kohokohta on Pariisin Villepintessä 24.-27.9.2021 järjestettävä optisen alan ammattilaismessu SILMO Paris 2021. Melkein kahden vuoden tauon jälkeen alan ammattilaiset voivat vihdoin tavata toisiaan kasvotusten, tutustua alan uusimpiin trendeihin ja vierailla suosikkibrändiensä ständeillä.

SILMO Paris 2021 -messuilta löytyy yli 500 näytteilleasettajaa kattaen laajasti koko optisen alan. Paikan päällä messukävijä voi mm. seurata SILMO D’Or -palkintojenjakotilaisuutta sekä vierailla SILMO Next -osastolla, joka tarjoaa mahdollisuuden tutustua alan tulevaisuuden näkymiin, viimeisimpiin uutuuksiin ja trendeihin. Edellisinä vuosina järjestetyn trendiluennon sijaan, uusimpia suuntauksia voi selailla myös Trends by SILMO -verkkojulkaisusta.

SILMO Paris 2021 huolehtii messuvierailijoiden turvallisuudesta erilaisin toimin: messutilassa on maskipakko ja kaikkien osallistujien, niin vierailijoiden kuin näytteilleasettajienkin, on messuille saapuessaan esitettävä koronatodistus (tähän käy esim. Omakannasta löytyvä EU:n koronatodistus). Messualuetta siivotaan säännöllisesti ja käsidesiä on tarjolla kaikkialla.

Näe ry:n jäsenille messulippu on ilmainen. Hanki oma lippusi tästä! Linkin kautta löytyy lisätietoa myös turvallisuusjärjestelyistä (visitors > useful info). Lisätietoja tarvittaessa myös: Marianne Kaltiokumpu-Blomgrén, Business France, marianne.kaltiokumpu-blomgren@businessfrance.fr.