NÄE ry:n viestinnässä muutoksia – Tervetuloa Taija!

ETU ry:n uutena viestintäassistenttina aloitti elokuun puolella Taija Lintumäki. Syyskuun alusta Taija pääsi virallisesti ideoimaan ja toteuttamaan myös NÄE ry:n viestintää. Taijan vastuulla on NÄE:n päivittäinen viestintä aina somekanavista tiedotteisiin ja kirjekoostamisista uutisiin.

– Jo tässä vaiheessa voin sanoa, että matkasta tulee huikea. Erikoiskaupan ja toimialajärjestöjen viestintä on monipuolista ja vaikuttamisviestinnän saralla on monikerroksisia tahoja ja keinoja viestinnän toteuttamiseen. NÄE ry:ssä pääsen vielä ilokseni sukeltamaan myös yhteiskunnallisesti merkittävien asioiden keskiöön, kuten terveydenhuollon tulevaisuuteen Suomessa. Sisälläni asuukin maailman tilannetta innolla tutkaileva tyyppi.

Taijan tausta on operatiivisen liiketoiminnan ja esihenkilötyön parissa, mutta viestinnän opintojen kautta tie kulki uudelle alalle. Edelliseltä uralta Taija poimii hyödynnettäviksi vahvuuksiksi organisaatioviestinnän taidot ja kaupallisen toiminnan ymmärryksen.

Taijan tavoittaa puhelimitse 050 352 9596 tai sähköpostilla taija.lintumaki@naery.fi.