Uusi täyden palvelun Synsam Tripla on avattu Mall of Triplaan 17.9.2021

Uusi täyden palvelun Synsam Tripla on avattu Mall of Triplaan 17.9.2021

Tervetuloa tutustumaan uuteen upeaan liikkeeseemme sekä mahtavaan kehysvalikoimaan Triplan 4. kerrokseen. Laajan silmälasivalikoiman lisäksi löydät liikkeestä aurinkolasit, urheilulasit, piilolinssit, piilolinssinesteet sekä muut optisen alan oheistuotteet.

Synsam Triplassa on saatavilla myös näöntarkastus- sekä silmälääkäripalvelut. Synsam Triplan tyylineuvonnassa puolestaan tapaat muodin ja tyylin koulutettuja ammattilaisia, jotka tietävät, millaista on valita uusia silmälaseja ja kuinka tärkeää on saada siihen ammattimaista apua.

Avajaistarjouksemme ovat voimassa Synsam Triplassa lokakuun loppuun asti:

  • Synsam Lifestyle™ -sopimus -20% kk hinnoista
  • -50% kaikista silmälaseista (kehykset + linssit)
  • Kaikki aurinko- ja urheilulasit -30%, vahvuuksilla tai ilman

Tervetuloa paikan päälle tai varaa aika veloituksettomaan näöntarkastukseen:

www.synsam.fi/varaa-näöntarkastus