Dual Laser Oy on aloittanut yhteistyön Rexxamin kanssa

Johanna Viherkoski / Valmistaja Rexxam

Dual Laser Oy on aloittanut yhteistyön Rexxamin kanssa, joka valmistaa laadukkaita Shin-Nipponin silmädiagnostiikkalaitteita. Rexxam on japanilainen yritys, jolla on kaikkiaan 60 vuoden historia ja joka on valmistanut korkealaatuisia silmäpuolen laitteita aina vuodesta 1986 saakka. Laitteet ovat laadukkaita ja hinnaltaan kilpailukykyisiä. Rexxamin laitteista maahantuontimme piiriin kuuluvat mm. silmämikroskoopit sekä  auto-refraktometri/refraktometri. Kauttamme saatavilla myös linssimittarit sekä näöntutkimustaulu.

Tulemme mielellään tapaamaan teitä paikan päälle ja kertomaan lisää sekä näistä laitteista että muistakin edustuksistamme. Voisimme samalla kartoittaa mahdolliset tulevat laitehankintatarpeenne.  Myös virtuaalitapaaminen onnistuu.

Kuvassa Rexxam LCD-1000 (P) näöntutkimustaulu, jossa on korkean resoluution 23 tai 24 -tuumainen näyttö. Säädettävä tutkimusetäisyys 1-8 metriä. Taulussa mm. Landolt, E-taulut, kirjaimet, numerot ja kuvat lapsille. Kyseissä taulussa myös kontrastiherkkyyden ja värinäöntestaus sekä vaihtuvat optotyypit. Laitetta ohjataan kaukosäätimellä.

Ota yhteyttä; tuotepäällikkö Laura Repo laura.repo@duallaser.fi tai puhelimella soittamalla numeroon 045 322 3382.